Persil Deep Clean - haine curate cu miros de vară

 Vara este anotimpul meu preferat pentru spălat haine, pentru că toate rufele sunt foarte ușor de uscat la aer curat, unde capătă și un parfum unic. Aliatul meu pentru rufe curate, indiferent de gradul de murdărie este Persil, capsule și detergent lichid. Scoate cu succes toate petele și oferă hainelor un parfum minunat. 🥰

Chiar dacă spăl rufele doar la 30 de grade, detergentul lichid Persil elimina petele fără nicio problemă. Iar mirosul... divin! 😁

Dintre cele două variante, recunosc că prefer capsulele, pentru că sunt predozate și este extrem de simplu întregul proces.

Tehnologia nouă și unică de curățare în profunzime, Deep Clean, pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

În plus, deoarece Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.
Pagini