Impresii după testarea gamei Purina ONE Bifensis pentru pisica mea

Sunt trei săptămâni de când Albuș a schimbat hrana obișnuită cu Purina, iar rezultatele sunt cel puțin impresionante. Coletul Purina din campania Buzzstore a venit la fix, când se termina mâncarea pe care o avea deja în casă.

La o primă impresie, Albuș s-a declarat încântat de gust și era extrem de nerăbdător când vedea că îi umplu bolul cu mâncare. Se vedea de cum lingea castronul de fiecare dată cât de mult îi place. Ce-i drept hrana umedă l-a impresionat mai mult, dar nici bobițele nu au fost de neglijat.

După trei săptămâni de utilizare l-am remarcat pe Albuș ca fiind mai energic, plin de vitalitate, pus pe joacă și distracție. Nu a avut nicio problemă de sănătate până acum și sper să rămână așa pentru multă vreme. Și blănița lui s-a bucurat de un luciu aparte. La nivel de digestie Albuș a stat foarte bine, chiar cred că Purina l-a ajutat în acest sens. Mă bucur că această mâncare are o cantitate mare de fibre, minerale, vitamine și acizi grași Omega 3&6, susținând astfel sănătatea blănosului.

Pe noi ne-a convins - vom rămâne la Purina!








Pagini