Bye Bye stres cu LiniStress!

Cu toții am avut cel puțin o dată în viață momente stresante, zile sau chiar săptămâni când am crezut că nu o mai scoatem la capăt. Fie că e vorba de probleme personale sau profesionale, stresul aduce de la sine o mulțime de alte probleme de sănătate. La mine, vine mereu la pachet cu anxietate, iritabilitate și insomnie. 

Pentru a trece cu bine peste aceste momente grele, aliatul meu de încredere este LiniStress. Varianta Duo combină două tipuri de suplimente care se administrează dimineața și seara. Dimineața - pentru a fi mai calm și fără stres toată ziua și seara - pentru a avea un somn liniștit și odihnitor.


Care sunt componentele active din suplimentele LiniStress?

# Extractul de Valeriana reduce intensitatea starilor de anxietate manifestate prin agitatie, palpitatii, inlatura dificultatea in adormire, micsoreaza procentul de treziri nocturne, gratie proprietatilor relaxante asupra muschilor 

# Extractul de Floarea-Pasiunii este un anxiolitic, contribuie la ameliorarea efectelor stresului. In combinatie cu extractul de valeriana, ajuta la instalarea unui somn linistit, in special la persoanele care au un somn agitat sau care adorm cu dificultate din cauza tensiunii psihice acumulate. 

# Extractul de Roinita este un foarte bun calmant nervos, fiind recomandat pentru ameliorarea durerilor de cap aparute pe fond de stres si oboseala cotidiana sau in perioadele de suprasolicitare intelectuala 

# Extractul de Hamei contribuie la ameliorarea starilor de iritabilitate si de hiperexcitabilitate nervoasa care apar ca manifestari ale stresului. Combinatia de hamei si valeriana contribuie la reglarea tulburarilor de somn

# Melatonina este un neurohormon sintetizat de glanda pineala din serotonina si este un factor important pentru stabilirea echilibrului somn-veghe. Producerea si eliberarea de melatonina sunt stimulate de intuneric si inhibate de lumina. Mentinerea unei cantitati optime de melatonina in organism este necesara pentru a scadea incidenta tulburarilor de somn si a insomniilor.

Vă recomand aceste produse dacă aveți dificultăți în a vă relaxa, dacă sunteți tensionați sau simțiți că nu vă mai puteți reveni și, mai ales, dacă somnul este întrerupt și dimineața vă treziți obosiți.

Pagini