Barnängen - produse suedeze pentru o piele perfectă

Cuvântul ,,lagom” este unul suedez, care descrie un întreg stil de viaţă. Practic, el definieşte starea de bine şi de echilibru. Reprezintă centrul echilibrului, a moderației, a împlinirii. 


Gama Lagom Barnangen este inspirată de natură și își dorește să ne aducă mai aproape de stilul sedezilor, atât de simplu, minimalist, dar de calitate.

Am testat din noua gamă gelul de duș, crema și loțiunea de corp, dar și un set pentru baie compus din lufe, bureți și perie. Setul a venit la mine foarte frumos ambalat, exact ca o surpriză plăcută pe care oricine și-ar dori să o primească.

După folosirea produselor Barnangen, pot spune că sunt cu adevărat cucerită  Mirosul este cu adevărat senzațional, toate produsele sunt foarte cremoase și hidratante. Cremele sunt ideale după duș, intră extrem de repede în piele și nu lasă o peliculă grasă sau lipicioasă. A doua zi, pielea este moale, catifelată și suplă.

Sunt ideale pentru o sesiune de răsfăț ca la sa, doar că în confortul propriei băi. Le recomand cu drag, eu clar voi rămâne clientă fidelă și după încheierea campaniei.

Puteți să vă înscrieți și voi în comunitatea Buzzstore pentru a primi produse pentru testare! link aici 




Pagini