Păreri despre deodorantul cu piatră de alaun

Mereu mi-am dorit să încerc un deodorant natural, cu piatră de alaun. Însă de-a lungul timpului am citit foarte multe păreri și m-am trezit că nu știu ce anume să aleg, de unde să cumpăr, mai ales că sunt foarte multe astfel de produse care nu au nicio legătură cu piatra de alaun naturală. Acum aproape o lună am pus ochii pe acesta de la Jovis și mi-am zis că al meu trebuie să fie! 


Trebuie să recunosc că am fost foarte sceptică. Nu aș putea niciodată să ies din casă fără să știu că port un deodorant care să nu mă dezamăgească nicio secundă. Iar la început am fost cât se poate de temătoare în ceea ce privește folosirea pietrei de alaun, mai ales că acum vremea de afară este cât se poate de călduroasă. Dar nu am fost dezamăgită. Din contră.


Ce este piatra de alaun?


Este bine de știut că piatra de alaun este un mineral natural cu proprietăți antibacteriene, adică împiedică dezvoltarea bacteriilor care cauzează mirosul urât al transpirației. În plus, este și astringent și hemostatic, ceea ce înseamnă că previne transpirația abundentă. Piatra de alaun nu are miros, de aceea poate fi puțin dificil să vă acomodați cu ea la început, asta dacă sunteți obișnuiți cu deodorantele foarte parfumate.

Folosirea unui deodorant natural cu piatră de alaun nu înseamnă că pielea nu mai transpiră, așa cum fac anumite ”blockere profesionale” de pe piață, care conțin foarte mult alcool și fac ravagii în pielea noastră. Transpirația este un proces normal al organismului și în niciun caz nu trebuie stopat. Avem nevoie doar de un deodorant natural antibacterian care să combată procesul de formare al mirosului neplăcut.

Cum se aplică un deodorant natural cu piatră de alaun?


La început, procesul de aplicare al acestui deodorant poate părea complicat, asta pentru că trebuie umezit înainte cu apă sau aplicat pe pielea udă. Altfel, piatra de alaun este tare și nu se poate ,,lipi” de corp. Îl puteți aplica imediat după duș, dimineața și veți avea protecție garantată pe toată durata zilei. În plus, pentru că este benefic pentru pielea noastră, acest deodorant natural cu piatră de alaun poate fi aplicat și cu alte scopuri, așa cum ar fi acela de a calma pielea iritată după epilat sau bărbierit la bărbați. Se poate aplica piatră de alaun pe tăieturi sau julituri, efectul fiind de calmare și grăbire a vindecării.

Este eficient un deodorant natural cu piatră de alaun?


Cu siguranță DA! L-am folosit zi de zi de mai bine de 3 săptămâni și nici măcar o dată nu am simțit că am nevoie de o reîmprospătare. În prima săptămână, pentru că nu știam exact dacă este eficient, purtam mereu un deodorant mini din comerț în geantă. Mi-am dat apoi seama că nu am nevoie și că aplicarea de dimineață își face foarte bine treaba. Sunt foarte mulțumită de acest produs, mai ales că îl utilizez de aproape o lună și nu se vede deloc că am consumat din el. 

Este o alternativă naturală, sănătoasă, fără parabeni, aluminiu, alcool și alte ingrediente toxice pe care le conțin deodorantele din comerț. Pielea din zona axilei nu vă va ustura, nu se va irita și puteți aplica deodorantul imediat după epilare. Pentru mine este exact ceea ce căutam și în mod clar îi voi rămâne fidelă multă vreme de acum înainte. Merită din plin acest review pozitiv, care sper să vă orienteze și pe voi către o alternativă mai sănătoasă la deodorantele clasice din comerț.

Găsiți acest deodorant natural piatră de alaun Stick pe site-ul Jovis, la prețul imbatabil de 20 lei. Ce poți să vrei mai mult? :)

Pagini