OOTD: Rochia tip pulover

Săptămâna trecută m-am simțit tare aglomerată. Totul se mișcă prea repede, am tot mai multe de făcut și am mereu impresia că rămân în urmă. La fel și când este vorba de blog. Am foarte multe postări programate, de la review-uri la outfit-uri și abia găsesc timp să fac câteva poze și să scriu câteva rânduri. 

❤❤❤

Azi vreau să îți arăt câteva fotografii făcute într-o zi tare călduroasă, urmată apoi de ploi și vânt. Dar azi nu vreau să scriu despre ziua în care am plecat fără umbrelă și am ajuns acasă ca un câine plouat, ci despre o ținută lejeră, despre rochiile tip pulover și o pereche de ghete pe care abia așteptam să o port din nou.

Ți-am mai arătat în outfit-ul de aici o altă rochie tip pulover. Cu toate acestea, rochia Bershka din aceste fotografii se diferențiază nu doar prin culoare, ci și prin lungime, lipsa gulerului și material. Aș purta această rochie pulover și cu o curea în talie, dar pentru zilele lejere e super simplu să arunci rochia pe tine și să pleci din casă. Am scos din dulap și ghetele maro cu tăietură în V (disponibile aici și aici). Le-am lăsat deoparte în vremea rece, iar acum mă bucur că pot să le port.









Pagini