Adrian Mazilu: dream and work hard

Am mai scris pe blog despre trading, această afacere fiind tare profitabilă pentru cei care se pricep. Și prin pricepere mă refer la intuiție, spirit întreprinzător și, de ce nu, puțină șansă. Căutând mai multe informații despre acest subiect, am descoperit o mulțime de articole referitoare la Adrian Mazilu. Am tot căutat și am văzut că el e tare priceput în domeniul financiar, fiind mereu la curent cu tot ce se întâmplă în mișcările pieței de-a lungul timpului.


De ce mulți nu reușesc pe piața tranzacțiilor online, așa cum a reușit Adrian Mazilu?


Neîncrederea, teama de necunoscut și lipsa de informare sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă cei ce vor să tranzacționeze online. În lipsa unei documentări ample și a dobândirii unor însușiri practice, e cam greu să ai succes în trading. Tinerii au enorm de mult potențial și este mare păcat să și-l irosească. Foarte mulți dintre ei ar putea să aibă venituri frumoase în domenii accesate rar, din cauza temerilor. 

Tradingul online este încă o afacere nu cu foarte mulți adepți în România, dar cei care se dedică și au pasiune reușesc să facă bani frumoși. Și totul stând în fața calculatorului, asta pentru că această activitate poate fi făcută de oriunde. Nu ai nevoie decât de un laptop conectat la internet și poți începe să pui bazele unei afaceri riscante, dar și profitabile în același timp.Adrian Mazilu a mers pe principiul dream and work hard


Adrian Mazilu a început să lucreze încă din facultate. Pasionat de cifre, economie și tranzacții, s-a gândit că o astfel de activitate are un viitor bun și a riscat. Se știe bine că, în acest domeniu, cu cât riști mai mult cu atât ai mai multe șanse de câștig. Poți avea și pierderi, dar important este ca ele să te învețe și să nu repeți greșelile din trecut.

Adrian Mazilu era angajat ca angent de vânzări încă din studenție, astfel că a „furat” cât mai multă meserie de pe oriunde se putea. Cred cu tărie în ideea că muncind pentru visul tău zi de zi și focusându-te pe performanță vei reuși să ai succes. Așa a procedat și Adrian Mazilu, care a ajuns curând partener la una dintre cele mai mari companii financiare de pe piață. În 2013 avea cel mai mare portofoliu de sume investite pe piața CFD-urilor din România, anul următor a devenit partener la o firmă mare de servicii financiare, lider a peste 100 de oameni, iar anul trecut a lansat propriul proiect numit Sales Point. Această platformă este menită să faciliteze procesul de tranzacționare cu Trade1000, find un spirjin important pentru cei ce nu știu de unde să pornească în această lume a tranzacțiilor online. Aruncați un ochi dacă vă pasionează subiectul!

Pagini