Soluții dacă nu ești Peter Pan

Ce bine ar fi dacă am fi toți ca Peter Pan și am refuza să creștem! Nu ne-am mai confrunta cu tot felul de probleme de oameni mari, iar singura noastră grijă ar fi să nu uităm să mai zburăm de colo-colo, cât să nu amorțim sau să nu ne prindă căpitanul Jack. Don't grow old, it's a trap a fost semnul pe care cu toții l-am ignorat. Însă nu-i un capăt de țară, mai ales că soluții există pentru orice fel de problemă. Iar dacă putem aduce ceva din NeverLand în stilul nostru de viață, acel ceva este reprezentat de optimism. Optimismul că ziua de mâine ne-ar putea duce mai aproape de ceea ce ne dorim. Și pentru că îmi propun să scriu articolul acesta într-o manieră optimistă, vreau să te anunț de un program foarte tare de finanțare/împrumut.Sfatul bloggerului: descrețește fruntea și nu mă citi cu idei preconcepute!


Deci, de când am tot crescut, ne-am confruntat cu tot felul de visuri care au nevoie de capital pentru a prinde contur. Fie că vorbim de nevoi personale, fie că ne gândim să deschidem o afacere sau pur și simplu avem nevoie de bani pentru a realiza un upgrade al stilului nostru de viață, avem nevoie de bani. Mai urgent sau mai puțin urgent, asta are mai puțină importanță.Cei de la Telecredit au înțeles faptul că secolul 21 este un secol al vitezei și au pus accent pe lucrul ăsta. În felul acesta au reușit să creeze o punte solidă între client și bancă și să livreze servicii de calitate, rapide și care pot fi recomandate mai departe cu toată deschiderea. De ce am pus în aceeași frază Telecredit și viteză? Ei bine, pentru simplul fapt că tu, clientul, poți obține un împrumut rapid online. Da! Online!

Cum poți face rost de un împrumut rapid și sigur?


Dacă până acum trebuia să mergi până la o sucursală cu tot felul de documente după tine, acum trebuie să faci exact opusul. Adică să te așezi confortabil pe scaunul din fața computerului și să accesezi siteul telecredit.roPe site vei găsi un un calculator cu ajutorul căruia îți vei putea calcula fiecare detaliu în ceea ce privește procedura. De prima bară de poți folosi pentru a selecta suma împrumutului pe care îl dorești, iar cea de-a doua, care se află imediat sub, te va ajuta să selectezi perioada împrumutului.Mai jos găsești detalii în timp real care te vor ajuta să iei decizia care ți se potrivește cel mai bine. Vei vedea exact ce dobândă vei avea pe zi în funcție de împrumutul pe care dorești să-l faci, data scadentă, suma de returnat, dar și DAE (dobânda anuală efectivă). Pentru primul împrumut, suma maximă pentru care poți opta este de 500 de lei, în schimb la următorul împrumut poate ajunge chiar și până la 1.500 de lei. 

De la aplicare la finanțare în cel mai scurt timp cu Telecredit


După ce vom parcurge acest pas, vom apăsa pe butonul Aplică. Mai departe va trebui să te înregistrezi pe site. Câteva clipe și contul de utilizator este pus la punct. Datele tale vor fi reținute și vor putea fi utilizate ulterior pentru un eventual nou împrumut. Contul va fi confirmat apoi simplu și rapid folosind e-mailul și sms-ul pe care le vei primi.

Documentele de care ai nevoie pentru a garanta faptul că ai o sursă de venit și care vor reprezenta garanția faptului că poți returna împrumutul pot fi atașate ușor în format electronic în același cont despre care ți-am zis un rând mai sus. Totul din fața computerului. După ce toți acești pași sunt făcuți, nu mai rămâne decât aprobarea împrumutului

Aprobarea va fi transmisă clientului în cel mai scurt timp printr-un mesaj, iar banii vor fi transmiși în contul tău bancar chiar în aceeași zi. Totul este simplu, rapid și comod. În plus, este de lăudat faptul că există un nivel ridicat de transparență în ceea ce privește acest serviciu menit să vină în întâmpinarea clienților.  

O echipă de profesioniști este mereu la dispoziția clienților cu informații utile. Mai exact, îi poți contacta telefonic pe cei de la Telecredit la numărul de telefon 021.9933 sau pe email la contact@telecredit.ro. Și asta nu e tot, în caz că rămâi fără minute, poți trimite un SMS cu textul telecredit la 1982 și vei fi contactat de către un specialist.


Hai că-i frumos! Nu om putea zbura noi cum zboară Peter Pan, dar cu ajutorul celor de la Telecredit putem face rost de bani pentru a lua un avion care să ne ajute să zburăm către o plajă cu mare albastră. Undeva, departe, unde să uităm de toate grijile și problemele zilei de mâine!


Pagini