OOTD: Snowman

Printre examene, proiecte și alte deadline-uri, mi-am făcut ceva timp în acest weekend pentru câteva poze. A fost un ger teribil, dar am fost îmbrăcată bine și nu am simțit mare lucru. Mai multe detalii despre ce am purtat mai jos!



❤❤❤
De când am primit această geacă de pe Romwe am purtat-o aproape zi de zi. Este foarte groasă și nici că văd un aliat mai bun împotriva vremii de acum. Culoarea este un roz-murdar, dar pe site găsiți alte 6 nuanțe simpatice. Cert este că e o geacă de iarnă călduroasă pe care o recomand, nu se compară cu alte paltoane „foiță de ceapă” de pe site-urile chinezești. Îmi place la nebunie și gluga, este salvarea mea pe acest ger, având în vedere că nu prea îmi place să port căciuli. Pe sub am purtat o vestă pufoasă și o cămașă navy de pe SheIn cu detalii interesante. Este o cămașă cu șireturi, tare chic și cu o culoare superbă. Singura problemă ar fi că îmi este destul de mare, chiar dacă am ales mărimea S. 

Blugii și fularul sunt de pe Kurtmann. Fularul l-am tot purtat iarna aceasta, pentru că este mare și călduros. Blugii Bershka sunt o achiziție nouă foarte reușită. Îmi doream de mult o pereche de pantaloni de această culoarea astfel că, atunci când am văzut că sunt fix mărimea mea, nu am mai rezistat și i-am pus în coș. Nu am ce să le reproșez.














Aștept cu mare drag comentariile voastre!
Voi cum faceți față gerului?
❤❤❤



Pagini