Cum ne costumăm câinii de Halloween?

Sunt absolută sigură că foarte mulți dintre voi aveți animale de companie. Dar azi nu vrea să vorbim despre pisici (deși le iubesc din toată inima și le-aș adopta pe toate), nici despre papagali, hamsteri sau peștișori. Azi vorbim puțin despre cățeluși. Patrupedele blănoase cu codiță și botic umed ce ne bucură și mănâncă zilele în același timp. Pentru că, să recunoaștem, nu totul este lapte și miere atunci când decizi să îți iei un cățeluș. Oricât de drăguț și de nevinovat ar părea, o să îți dea o grămadă de bătăi de cap și o să ai dimineți când ai face orice altceva decât să ieși prin poaie cu cățelul la plimbare. Dar tot îi iubim, tot intrăm în pet shop-uri și cumpărăm haine căței, plus mâncare de nu știu ce firmă, plus jucării care mai de care mai zornăitoare. Și ne trezim apoi că lătrătorul nostru tot cu covorul și cu piciorul de la pat preferă să se joace.

Fiindcă se răcește vremea afară, am văzut tot mai mulți căței îmbrăcați frumușel și pregătiți de plimbare. Unii merg țanțoș cu vestuțele lor noi de la pet shop, în timp ce alții sunt vizibil deranjați și ar face orice să scape de ”stratul în plus de material”. În orice caz, sunt simpatici foc. Laude pentru stăpânii care au răbdarea necesară să își îmbrace cățeii în diverse costumații! Nu e deloc treabă ușoară, mai ales când micuțul crede că totul e o joacă și începe să te lingă insistent pe față și să dea din toate lăbuțele.

Și, pentru că se apropie Halloween-ul, observ că stăpânii nu pot să nu-și echipeze animăluțele în cele mai trăznite costume. Trebuie să recunoaștem că unele sunt absolut geniale, în timp ce altele parcă sunt croite să facă bietul animal să se simtă cât de stânjenit se poate simți. Cert e că amuzante sunt toate, indiferent din ce unghi le-ai privi. Mai ales când patrupedele fac niște fețe atât de haioase în fotografii!




Amuzanți sau nu? Eu am râs teribil când i-am descoperit, dar sunt o mulțime de alte fotografii pe internet. Eu zic că e o ocazie unică să ne costumă animalele în cele mai tari costume de la pet shop și să ne distrăm alături de ele! :)

Pagini