Alaptarea, primul pas catre o imunitate de fier a micutului tau

Laptele matern este considerat o minune pentru imunitatea nou-nascutului. Odata parasita placenta, copilul are nevoie de nutrienti pentru a putea face fata noului mediu de viata. Toate aceste elemente sunt regasite in laptele matern. Alaptarea este un proces ce nu trebuie sa lipseasca din viata niciunui copil. Acesta are un continut scazut in grasimi si are compozitia ideala pentru a fi usor de digerat de catre bebelusi. Colostrul, laptele din primele zile de dupa nastere, este considerat o adevarata comoara pentru sistemul imunitar al bebelusului. Pe langa faptul ca in laptele de la san exista multiple substante benefice organismului, in timpul alaptarii se creeaza o legatura unica intre mama si copil.


Pompa de san, unealta ce salveaza mamele ce intampina dificultati la laptare

Din nefericire, nu toate mamele au posibilitatea sa alapteze direct de la san. Anumite afectiuni, nasterea prematura sau durerea resimtita in timpul alaptarii sunt bariere ce stau intre mama si dorinta ei de a-si simti puiul hranindu-se direct de la piept. Cu toate acestea, ideal este sa nu se apeleze la hrana prin formula, ci sa se investeasca intr-o pompa de san de calitate. Pompele de san sunt ustensile de un real jutor pentru mamele ce nu vor sa faca niciun compromis si sa isi hraneasca puiul cu lapte bogat in vitamine.

Unde gasim pompe de san de calitate?

Alegerea unei pompe de san poate parea dificila, insa nu este deloc asa. De ce? Exista numeroase criterii de selectie a pompelor de san, astfel ca trierea se poate face rapid. O solutie este reprezentata de gama de pompe de san Spectra. Acestea sunt foarte populare in Statele Unite si in Australia. Calitatea lor inalta si tehnologia inovatoare ofera o pompa de san care poate sa extraga cat mai mult lapte intr-un timp cat mai scurt. Datorita posibilitatii de a regla vitezele si a design-ului atractiv, pompele de san Spectra sunt perfecte pentru a elimina durerea din timpul procesului de colectare al laptelui. Foarte multe pompe de san clasice provoaca durere in timpul colectarii laptelui, insa datorita noii tehnologii a pompelor Spectra orice mama se poate bucura de beneficiile laptelui pentru copilul ei fara compromisuri.



O pompa de san Spectra se adreseaza tuturor tipurilor de mamici, fie ca vorbim despre cele ocupate, fie despre cele casnice. Aceste pompe sunt un ajutor de incredere pentru a avea un puiut sanatos, care creste armonios pe zi ce trece, iar organismul lui este ferit de infectii.



Pagini