Review baza pentru fardul de ochi Avon

Daca este ceva ce urasc din tot sufletul la un machiaj este rezistenta mica. Urasc sa port un fond de ten care dispare pe timpul zilei, un blush care ramane doar in cateva puncte, un ruj puternic dispersat doar pe extremitatile buzelor sau un fard strans in pliu. Tocmai de aceea consider ca o baza pentru machiaj este obligatorie pentru orice femeie care se machiaza, in special daca are tenul gras.

Azi vreau sa vorbim putin despre o baza pentru fardul de ochi, pentru ca de foarte multa vreme folosesc un astfel de produs. Intr-o comanda de pe site-ul Aoro.ro am inclus baza pentru fardul de ochi Avon Color Eye Shadow.Am fost mai mult decat placut surprinsa sa vad ca pe Aoro.ro se regasesc cosmetice Avon, pentru ca eu nu prea cunosc consultanti si nu am de unde sa le comand produsele. De asta iubesc sa comand pe Aoro, pentru ca gasesc numeroase brand-uri si produse in acelasi loc!

Revenind la baza de machiaj Avon, trebuie sa mentionez ca, desi credeam ca se va termina rapid, cantitatea de 3g este mult mai spornica decat m-am asteptat. Este necesar foarte putin produs pentru a acoperi ambele pleoape.

Culoarea acestui primer Avon Color Eye Shadow este un Light Beige minunat, un nude care intra repede in piele, matifiaza pleoapele si nu ofera niciun pic de pigment sau de luciu. Odata intins pe pleoape, acest primer Avon creeaza o „panza” curata, perfecta pentru machiaj.Textura este extrem de placuta, fina si pot spune ca aceasta baza de machiaj Avon se intinde foarte rapid si uniform.

Un aspect care ma intereseaza pe mine foarte tare este intensificarea culorii fardurilor, iar acest primer Avon se descurca de minune la acest aspect. Puteti observa mai jos cum arata, in stanga, un fard fara primer si, in dreapta, acelasi fard, peste primerul Avon. Observati diferenta? Nici nu  as crede ca e acelasi primer, aceeasi lumina!Cat rezista aceasta baza pentru fardul de ochi Avon?

Intre 6 si 10 ore. Am sa va explic si de ce: daca aplic baza de machiaj, apoi machiajul si plec de acasa, acesta va sta nemiscat aproximativ 6 ore. Nu se strange in pliu, nu se muta, nu cade sub pleoape.

Insa, daca aplic un truc, maresc si mai mult rezistenta primerului. Si anume, aplic peste el un strat de pudra! Trec usor cu pensula, iar fardurile rezista intreaga zi, fara probleme!

Aceasta baza pentru machiaj Avon este perfecta pentru machiajul day-to-day, fiind o varianta foarte accesibila. Pentru mine este perfecta, pentru ca momentan nu ma vad investind sute de lei intr-un astfel de produs.

Sunt foarte curioasa daca ati incercat aceasta baza de machiaj pentru fardul de pleoape de la Avon.

Ce alte primere imi recomandati?

Va imbratisez!

Pagini