OOTD: Where should we go this time?

RO: Într-un oraș destul de mare, zilele când trebuie să ieșim la pozat încep cu veșnica întrebare: ”Unde mai mergem de data asta?”. 

Fotografii realizate cu aparat foto digital Canon PowerShot SX510

La fiecare pas căutăm cu privirea locuri bune pentru fotografii. Cele de mai jos sunt făcute în mai puțin de 5 minute, pe scările unei bănci, supravegheată video. Fix la ultima fotografie a venit și paznicul, ne-a zâmbit și ne-a întrebat dacă e gata shooting-ul. Am râs și am plecat. Dar locul îmi place atât de mult, încât cred că ar mai merita riscul. Până la urmă, paznicul a fost foarte înțelegător!

Revenind la ținută, vă eram datoare cu postarea aceasta de ceva vreme. Blugii rupți de pe SheIn sunt de departe blugii mei preferați din acest moment. Sunt comozi, se așează frumos pe corp și mărimea M aleasă mi se potrivește perfect. Pantofii de pe Romwe, mărimea 37, sunt iarăși o pereche pe care presimt că o voi purta foarte mult. Sunt genul de pantofi casual ce se potrivesc cu aproape orice, iar nude-ul e mereu o alegere ce merge la sigur. Cămășuța este o achiziție proprie cu mulți ani în urmă, în opoziție cu geanta, primită de nici o săptămână de pe Adona.ro. Acest model, Cleo, este ideal pentru un stil mai business. Cleo e o geantă extrem, extrem de încăpătoare, cu un design unic. Nu vă speriați de cataramele ce ar face deschiderea un calvar, închiderea se face cu capse metalice cu magnet! Super util, super la îndemână!

Aștept cu mare drag părerile voastre despre această ținută. Ce element v-a atras cel mai mult atenția? Vă îmbrățieșez! ♡♡♡


EN: You may say that I live in a big city, but every time when we need to go for a photoshoot we start with the question: ”Where should we go this time?”. We are looking for a great background in every step. These photos are taken in 5 minutes, in front of a bank video supervised. When we took the last photo the guardian came and asked smiling if you are done. We laughed, this place is amazing and it deserves the risks. After all, the guardian was very nice!

I owe you this outfit for a while. The ripped jeans from SheIn are my favorite jeans in this moment. They are comfy, good looking and the size M fits me well. Also I chose these pretty nude shoes from Romwe and I am sure that I will wear them a lot. The blouse is in my closet for a long time, but the bag is a new one, received from Adona.ro. The Cleo bag is perfect for a business look. It is very spacious and it has a unique design. It is easy to open and it is the perfect choice for every woman!

I can't wait to see your feedback about this outfit! Which item is your favorite? Hugs and kisses! ♡♡♡











Kisses! ♡♡♡

Pagini