Review Activator antirid Gerovital H3 Derma+


La mulţi ani, doamne şi domnişoare, mămici sau viitoare mămici! Vă doresc din suflet să aveţi parte de tot ce este mai bun şi mai frumos pe lume: sănătate, fericire, împlinire, linişte şi multă, multă dragoste de primit şi de oferit! Şi dacă în ultima vreme parcă a fost o perioadă dedicată femeilor, cu siguranţă că şi postarea de azi este în ton. Am pregătit pentru voi un review pentru un produs sau, mai degrabă, o unealtă Farmec destinată îngrijirii tenului: Activator antirid Gerovital H3 Derma+.În prima secundă în care am pus mâna pe acest activator antirid Gerovital am spus: "Dumnezeule, ce şi cum?". Şi uite aşa am început să mă documentez mai bine, să citesc mai mult şi să descopăr într-un final că e mult mai simplu de folosit decât mi-a părut mie iniţial. Se poate compara cu un aparat de masaj facial, doar că acesta e mai... diferit. Activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ foloseşte o tehnologie avansată de funcţionare pentru a emite vibraţiile. Există o emisie de ioni poziti şi negativi, care împreună cu lumina led albastră şi roşie asigură o mai bună îngrijire a pielii. Cum? Vă voi explica mai jos.


După cum puteţi vedea, activatorul antirid Gerovital se porneşte simplu, din ridicarea sau coborârea butonului pentru fiecare funcţie (C - curăţare şi M - hidratare). Pentru că da, activatorul antirid se foloseşte atât în procesul de curăţare şi demachiere, cât şi în procesul de hidratare. Pentru funcţionare se foloseşte o singură baterie AA de 1,5V. Înainte de folosire este bine să vă scoateţi ochelarii, lentilele de contact şi bijuteriile şi în niciun caz să nu priviţi direct spre lumina LED-ului sau să puneţi activatorul pe pleoape sau pe ochi. Sub ochi se va folosi, bineînţeles, tocmai pentru că acolo este pielea mai des afectată de riduri.

Ce avantaje vă oferă masajul cu activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ ?

Pentru că în contact cu pielea aparatul vibrează, se creează o mai bună circulaţie a sângelui. Fiecare funcţie are rolul ei, însă folosirea regulată a aparatului vă poate ajuta să reduceţi ridurile fine, cearcănele, punctele de grăsime sau punctele negre. 


Cum am menţionat şi anterior, activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ are două module, iar pentru fiecare se folosesc mişcări diferite. Ca să înţelegeţi mai bine cum trebuie folosit acest activator antirid Gerovital H3 Derma+ pentru fiecare modul urmăriţi clipul de mai jos:


Operaţiunea de curăţare completă şi eficientă a feţei

Aici se foloseşte funcţia C, adică lumină albastră şi ion pozitiv. Vibraţiile diferă de la o funcţie la alta, iar aici ele sunt mai rare. Această funcţie se foloseşte împreună cu lapte demachiant (este recomandat fluidul de curăţare şi demachiere Gerovital H3 Derma+), dar este în regulă şi cu alt lapte demachiant. Nu cred că se poate cu o loţiune micelară, pentru că atunci capătul nu mai alunecă pe piele. Rolul acestei funcţii C este de a curăţa porii în profunzime şi de a ajuta la relaxarea celulelor. Puteţi observa în imagine cum trebuie folosit activatorul.


Operaţiunea de activare antirid


Această operaţiune se face cu o cremă hidratantă, de preferat tot din gama Gerovital H3 Derma+. Eu însă am folosit orice cremă hrănitoare de seară fără probleme. Pe tenul curat aplicaţi crema normal cu degetele, apoi începeţi masajul cu activatorul exact aşa cum vedeţi în fotografie, urmărind ridurile fine. Lumina roşie şi ionul negativ ajută principiile active ale cremei să pătrundă mai repede în piele şi să hidrateze în profunzime. Urmărind ridurile din jurul ochilor, vibraţiile vor ajuta pielea să fie mai elastică, iar cearcănele se vor diminua. Activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ nu funcţionează decât dacă placa de ioni şi sonda de ioni - părţile metalice din capăt şi de pe lateral - ating pielea în acelaşi timp. Am încercat să folosesc activatorul cu ulei de argan şi nu am reuşit, tocmai pentru că nu se făcea contact bine cu piele şi se tot întrerupea. Pentru fiecare funcţie aparatul stă pornit 3 minute, timp în care se face un masaj complet; dacă terminaţi mai repede sau mai doriţi timp îl puteţi opri/reporni.


!!! Este bine să se utilizeze activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ doar o dată pe zi, de preferat seara, cu o cremă mai hrănitoare. NU aplicaţi activatorul pe pielea sensibilă afectată de dermatită alergică, arsă de soare, cu acnee şi nici dacă aveţi probleme cardiace sau sunteţi însărcinată. Aparatul NU este rezistent la apă. !!!

Experienţa mea:

Folosesc activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ de aproximativ 3 săptămâni seară de seară, recunosc, cu câteva scăpări. Seara, încep să mă demachiez cu loţiune micelară pe pleoape şi lapte demachiant pe ten. După ce şterg bine cu dischete demachiante, mai adaug un pic de produs pe ten şi încep să folosesc modulul C, cu lumină albastră şi ion pozitiv. Înainte de folosire şterg activatorul cu spirt. Îmi place la nebunie senzaţia, efectiv simţi cum pielea "munceşte" mai mult, este tonifiată şi circulaţia este stimulată. Apoi folosesc gelul pentru curăţare pentru ten cu probleme şi acnee de la Avene (review AICI). După spălarea feţei şi ştergerea cu un prosop uscat aplic  loţiune tonică sau o apă florală şi aştept până ce aceasta intră în piele. Aleg apoi crema de faţă, o aplic cu degetele pe piele şi încep să folosesc activatorul antirid Gerovital H3 Derma+ pe modulul M, cu lumină roşie şi ion negativ. Evit zona în care poate am un coş pentru că nu este indicat pe piele cu acnee şi mă doare dacă vibrează fix lângă. Insist însă în zona de sub ochi şi pe linia din colţul gurii, iar după cele trei minute aparatul se opreşte şi eu sunt gata de culcare. După terminarea tratamentului simt cum pielea mă furnică puţin, mă gâdilă, senzaţie perfect normală, care îmi place. Închei prin a şterge cu spirt din nou aparatul.

După 3 săptămâni de folosire aproape zilnică am început să văd unele diferenţe pe pielea mea. În primul rând, tenul e mai luminos şi arată mult mai bine pe timp de zi, când folosesc fond de ten. Dacă înainte de a folosi activatorul pielea era puţin mai uscată pe bărbie, acum nu am mai avut această problemă, chiar dacă am folosit aceeaşi cremă hidratantă. Pe mine m-a convins că ajută la pătrunderea mai bine a cremei în piele, pentru că altfel nu îmi explic această schimbare deşi nu am schimbat nimic altceva în rutina mea. Nu am cearcăne mari şi nici riduri adânci, aşa că aici nu am văzut diferenţe, dar sunt convinsă că vibraţiile îşi aduc aportul şi în zona de sub ochi dacă activatorul este folosit regulat. Cert este că îmi simt pielea mai curată, mai sănătoasă şi mai hidratată de când îl folosesc. Coşuri tot mi-au mai apărut, dar având în vedere faptul că îmi apar pe bază hormonală nu mă pot plânge. Puncte negre nu mai am de multă vreme şi nici nu mi-a mai apărut vreunul în timpul folosirii acestui aparat.

Puteţi cumpăra acest activator antirid Gerovital H3 Derma+ de AICI sau din unele farmacii.

V-aţi dori să folosiţi acest activator antirid Gerovital H3 Derma+ ?

Pagini