Review: Gel de curatare pentru ten cu probleme si acnee de la Avene Cleanance

Venirea iernii mă sperie. Anul trecut am avut o acnee destul de urâtă în această perioadă, aşa că am rămas puţin cu ideea că frigul şi lipsa soarelui mă afectează. Nu ştiu dacă e aşa sau nu, cert este însă că gerul nu îmi este total indiferent. Vă recomand să nu ieşiţi niciodată cu pielea curată, fără a aplica măcar o cremă hidratantă pe ten, cu atât mai puţin iarna sau vara. Din rutina mea zilnică de îngrijire şi machiaj nu lipseşte SPF-ul: vara 50, iar iarna am zile când scad şi la 15. Factorii de mediu vă pot afecta pielea dacă nu o protejaţi.Aşadar, pentru că am început iarna cu reticenţă, am ales să adaptez un pic rutina de îngrijire a tenului. Am început să mă aprovizionez cu produse antiacnee eficiente: Brevoxyl, apă de trandafiri, ulei de arbore de ceai şi gel de curăţare pentru ten cu probleme şi acnee de la Avene Cleanance. Şi slavă cerului, până acum ţin destul de bine în frâu problema mea. Nu zic că am un ten perfect şi că nu am coşuri deloc, dar eu sunt obişnuită cu pielea mea şi am învăţat să o iubesc aşa cum este.



Revenind la gelul de curăţare pentru ten cu probleme şi acnee de la Avene Cleanance, pot să rezum părerea mea într-un singur cuvânt: PERFECT! Trebuie să recunosc faptul că datorită Ildei de la Lavender Thoughts l-am luat în considerara la o comandă Aoro.ro anterioară. Articolul ei (click aici) m-a făcut să realizez că poate fi un produs potrivit nevoilor mele, aşa că l-am adăugat în baia mea.

Dimineaţa şi seara folosesc acest gel de curăţare, după care simt că pielea mea este perfect curată şi lipsită de impurităţi. Nu se face foarte multă spumă în contact cu apa, ci mai degrabă gelul se întinde şi curăţă bine, dupa care se clăteşte. Mirosul este unul plăcut, clasic produselor Avene. Orificiul este unul care mă ajută să pun exact atât produs cât îmi trebuie şi îmi place pentru că nu se poate rupe.
Îmi place tare mult că după spălare nu îmi simt tenul uscat, nu simt că mă „strânge” pielea. Şi dovada este o seară în care după spălare mi-am uscat părul, mi-am făcut unghiile şi am uitat să folosesc cremă hidratantă de noapte! Dimineaţa mi-am dat seama de acest lucru, aşa că acest produs este perfect pentru acele dintre voi care aveţi tenul gras şi nu vreţi să folosiţi cremă hidratantă de noapte, pentru a nu înrăutăţi situaţia. Mi se pare că acest gel de curăţare se descurcă destul de bine cu pielea grasă şi acneică şi previne apariţia coşurilor.
Nu este primul produs din gama de cosmetice Avene folosit, ci din contră. Îmi place la nebunie apa termala Avene şi loţiunea micelară Avene, fiind produse la fel de bune şi de calitative. Preţul de 46 de lei cumpărat de pe Aoro.ro mi se pare corect pentru cantitatea de 300ml, căci acest gel de curatare Avene este foarte spornic.

Voi aţi folosit acest gel de curăţare pentru ten cu probleme şi acnee de la Avene Cleanance? Ce produs pentru curăţarea tenului preferaţi?

Pagini