Review: Spumă de curăţare Nivea pentru ten sensibil şi uscat


Deoarece am avut probleme cu tenul, mereu am fost reticentă cu privire la produsele de îngrijire pe care le includ în rutina mea. Indiferent dacă sunt machiată sau nu, în fiecare dimineaţă şi seară îmi curăţ tenul cu un gel de curăţare special. Acest pas este unul esenţial pentru îngrijirea tenului şi în acest fel reuşesc să mă feresc de puncte negre sau alte imperfecţiuni.

Am încercat multe geluri de curăţare de-a lungul timpului, iar momentan folosesc spuma de curăţare Nivea Aqua Effect pentru tenul sensibil şi uscat. Folosesc această spumă fix din data de 7 octombrie, de când v-am postat acest articol cu achiziţii. Deşi am un ten mai mult mixt, problematic, am decis să folosesc acest produs în speranţa că va fi blând cu tenul şi îl va curăţa eficient. Nu voi mai folosi produse dure pentru ten, care usucă pielea, căci sunt conştientă că acest lucru înseamnă că secreţia de sebum se va agrava în timp şi problemele vor creşte.

Aşadar, la jumătatea sticluţei mi-am dat seama că acest produs merită un review pe blog. Ambalajul este unul simplu, de culoare roz, caracteristic produselor pentru tenul sensibil. Ador faptul că are pompiţă, căci îmi uşurează enorm curăţarea tenului. Nu trebuie să iau tubul şi să îl întorc sau să îl storc să curgă, ci pur şi simplu apăs pentru a obţine spuma necesară spălării.


Deşi în recipient produsul este unul lichid, odată apăsată pompiţa obţinem o spumă excelentă pentru spălare. Spuma din palma mea este mult prea multă pentru un singur proces de curăţare a tenului, căci odată intrată în contact cu apa, aceasta se „înmulţeşte”. Aşadar, această spumă Nivea este una tare spornică.


Ingredientele le regăsim şi pe spatele ambalajului. De asemenea, e de menţionat faptul că această spumă de curăţare Nivea are 150 ml şi expiră în 12 luni de la deschidere.


Detalii despre această spuma de curatare Nivea pentru ten uscat şi sensibil regăsim şi pe ambalaj.


În primele zile de la folosire am simţit o mare diferenţă faţă de alte produse folosite pentru ten. De exemplu, eu am folosit multă vreme săpunul cu sulf, care curăţa pielea tare bine, că parcă „scârţâia” după uscare. Atunci când folosesc această spumă nu am acea senzaţie şi din acest motiv mi se părea ineficientă. Am crezut iniţial că nu curăţă bine pielea şi am ezitat câteva zile să o folosesc seara, pentru a înlătura şi ultimele urme de machiaj.

Cu tot scepticismul, am ales să îi mai dau o şansă. După o zi în care fusesem machiată destul de mult, m-am demachiat cu apa micelară Nivea 3 în 1 şi am vrut să mai încerc această spumă. Atunci a fost momentul când m-a surprins foarte tare. Chiar dacă nu am simţit că tenul era „scârţâitor”, am remarcat faptul că pe discul demachiant cu loţiune tonică nu rămăsese deloc machiaj! În acest fel am înţeles că această spumă Nivea de curăţare pentru ten sensibil şi uscat este foarte eficientă.

Această spumă este foarte blândă, dar îşi face treaba de minune. O recomand cu drag tuturor persoanelor care au un ten sensibil sau cu probleme, căci nu îl afectează în niciun fel. După spălare pielea nu mă strânge deloc.


Aţi folosit vreodată această spumă? Ce alte geluri pentru curăţare folosiţi? Ce alte cosmetice Nivea folosiţi? 

Pagini