Tehnologie pentru toti pe ABDcomputers.ro

   Traim in secolul vitezei si trebuie sa tinem pasul cu tot ce e nou. Totul se dezvolta pe zi ce trece, iar unda tehnologica ne atinge pe fiecare chiar fara sa vrem. Este de ajuns sa iesim din casa pentru a ne da seama ca totul se misca din ce in ce mai repede, iar informatiile apar electronic si sunt formate din milioane de pixeli. Usor-usor devenim inevitabil dependenti de micile gadget-uri ce tind sa devina o extensie a ceea ce suntem. 
   Daca pana acum cativa ani, telefoanele aveau tendinta sa devina din ce in ce mai mici, acum ele se reintorc la origini, in sensul ca sunt din ce in ce mai mari, cu display-uri ce satisfac orice preferinta. Aproape toata lumea beneficiaza astazi de un telefon mai mult sau mai putin smart, iar pana sa apucam sa descoperim tot ce ne poate oferi, va aparea un alt model, mai complex, mai avansat. Pana si amintirile sunt acum stocate pe diverse dispozitive. Pe mai sus amintitele telefone, pe tablete, aparate de fotografiat, care devin si ele din ce in ce mai smart, sau pe stickuri de memorie. Aproape orice dispozitiv pe care il purtam in rucsac sau geanta are stocata o parte din cine suntem cu adevarat. Insa este extrem de important si cum alegem aceste dispozitive. Pe ce ne bazam cand alegem un laptop, o tableta, un telefon sau orice altceva?

   Cum spuneam ceva mai sus, informatiile rareori mai sunt luate de pe o bucata de hartie, iar totul se gaseste intr-un spatiu virtual ce se deschide in fata noastra cu doar cateva click-uri si o conexiune la internet. Cu alte cuvinte, daca vrem sa infruntam avalansa de biti ce vine spre noi in fiecare zi, avem nevoie de echipament de calitate. 

   Un laptop este un "must have" in zilele noastre. Acesta ofera mobilitate si performante considerabile fiind un excelent inlocuitor pentru vechile sisteme tip desktop a caror mobilitate se limita la "de pe un birou pe altul". Acum gratie tehnologiei, noile laptopuri ofera posiblitatea intreprinderii a diverse activitati intr-un mod flexibil. De la activitati casual precum vizionarea de filme, ascultat muzica si browsing pana la gaming de inalta calitate, toate sunt posibile cu ajutorul laptop-urilor. Sigur, totul depinde de la laptop la laptop si deci, implicit de bugetul fiecaruia. Preturile variaza intre 1000 lei pentru un laptop ce ofera performante casual pana la 10.000 lei + pentru laptopuri ce promit sesiuni de gaming intens oriunde, oricand.

   Tableta, la randul ei, este fratele mai mare al agendei traditionale. Se poate folosi pentru a tine evidenta activitatiilor zilnice, poate rula aplicatile necesare in functie de nevoile fiecaruia. Totodata poate fi companionul perfect in momentele in care asteptam metroul, trenul sau autobuzul, oferind  posibilitatea de a juca cele mai complexe jocuri destinate dispozitivelor mobile. Evident si in acest segement, totul depinde foarte mult de bugetul fiecaruia. Pentru ca o tableta sa poata rula lejer cam tot ce se gaseste in store-uri ar fi preferabil sa vina echipata cu un procesor dual-core sau quad-core si macar 1 gb memorie ram. Totul se rezuma pana la urma la viteza, nu?

   In principiu, fiind inconjurati de o lume care se dezvolta din ce in ce mai mult, avem nevoie cate putin din fiecare. Noroc ca pe site-ul ABDcomputer.ro se gasesc toate aceste electronice la preturi foarte accesibile, pentru orice buget.

   Voua ce gadget va lipseste?


Pagini