13 septembrie, o dată specială


   13 septembrie 2011, data la care o mie de gânduri, sentimente şi trăiri se îmbină pentru a crea un început perfect de relaţie. Îndoieli? Nici vorbă. Emoţii? Cât cuprinde.
   
   Azi se împlinesc 3 ani de când suntem împreună şi zău că nu ştiu unde au zburat. Am crescut împreună de la cei mai mici şi neputincioşi paşi şi ne-am creat o legături indestructibilă. Ne-am fost alături în tot, ne-am susţinut necondiţionat şi dacă aş lua-o de la capăt nu aş schimba nimic.Pentru că "am ştiut". 



   Citisem undeva un citat: "Dragostea nu se întălneşte, se construieşte" şi îi dau perfectă dreptate. Fiecare moment, toate aceste amintiri care te leagă sunt imposibil de comparat cu orice alt sentiment trăit vreodată. Rutină? Nici vorbă. Doar sentimentul că te poţi baza pe cineva în permanenţă, că indiferent de situaţie va fi acolo să îţi asculte toate plângerile. Şi în 3 ani probabil că au fost câteva... O asemenea siguranţă este probabil ceva ce orice femeie îşi doreşte, căci nimic nu e mai toxic pentru o relaţie decât teama continuă că partenerul poate pleca.

   Aşadar, azi, 13 septembrie, se împlinesc 3 ani frumoşi pe care i-am valorificat din plin. Nu pot decât să mă bucur în continuare, pentru că toată lumea merită să găsească persoana alături de care să se simtă împlinită. J


Pagini