Gel revitalizant pentru ochi Bellapierre + truc anticearcăne la îndemâna oricui



   Gelul revitalizant pentru ochi Bellapierre a fost un produs foarte controversat pe care multe bloggeriţe l-au primit, întrucât data de expirare este 08.2014. Prefer să fiu diplomată şi să nu mă leg de acest aspect, voi vorbi azi strict despre produs şi despre efectele lui după aproximativ 2 săptămâni de utilizare zilnică.
  

   Descriere oficială:


   Special conceput pentru pielea delicata din jurul ochilor, gelul pentru ochi Bellapierre neutralizeaza radicalii liberi si ajuta la eliminarea pungilor de sub ochi, redand totodata elasticitatea tenului si producand efectul de lifting. Acest ser hidratant si delicat cu absorbtie rapida combina extractul din fructe cu vitaminele si imbunatateste actiunea antioxidantilor. Reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor, neutralizeaza radicalii liberi, apara impotriva factorilor nocivi ai mediului si stimuleaza sinteza de colagen. Odata absorbit in piele, ramane eficace timp de minimum 72 de ore.

   Cantitate: 15ml

   Ingrediente: 

   Ambalajul la prima vedere a părut unul luxos, foarte sofisticat. Din păcate, dupa aproximativ o săptămână, ambalajul s-a stricat, chiar dacă eu am ţinut produsul în dulap, nu în soare, fiind menajat de riscuri.


   Părerea mea:

   Până acum, folosisem pentru ochi crema Yves Rocher antirid, din gama "Riche Creme". Totuşi, aceea nu se putea compara cu gelul Bellapierre, deoarece era mult mai grasă şi mai hidratantă.
   Gelul Bellapierre are o textură lejeră, este foarte uşor şi intră foarte rapid în piele. Acest lucru îmi place foarte mult, căci pielea de sub ochi rămâne imediat fină, nefiind grasă sau lipicioasă. Produsul se recomandă a fi folosit seara, iar eu am acţionat în consecinţă. 
   Gelul este foarte răcoritor, mai ales dacă îl ţineţi în frigider înainte. Senzaţia aceasta are efecte benefice asupra cearcănelor şi a ochilor inflamaţi, iar produsul promite să hidrateze pielea.
   Eu nu am o vârstă foarte înaintată să am nevoie de produse antirid puternice, dar nopţile nedormite se resimt puţin asupra aspectului de sub ochi. Nu am cearcăne pronunţate, dar cred că nu există produs minune pentru ele, doar o odihnă seară de seară şi un stil de viaţă echilibrat.
   Din păcate, nu am simţit produsul a fi foarte hidratant şi de multe ori simţeam zona ochilor uscată chiar dimineaţa, gelul fiind aplicat seara. Eficacitatea de 72 de ore la mine nu s-a simţit atât de puternic.

   În ceea ce priveşte cearcănele, pot spune că am observat o uşoară îmbunătăţire la aspectul pielii de sub ochi. Acum pare mult mai îngrijită, dar, repet, efectele nu sunt miraculoase. 
   Nu ştiu dacă produsul ar putea fi 100% eficient persoanelor cu pungi mari şi inestetice, dar ştiu un truc care vă poate face să arătaţi mai fresh dimineaţa: seara, puneţi 2 linguri în congelator, iar dimineaţa le scoateţi. Puneţi  puneţi lingurile reci sub ochi aproximativ 5 minute. Veţi observa că inflamaţia se va diminua şi ochii vor părea mai puţin obosiţi. 

sursa: studentie.ro

   Produsul se găseşte pe site-ul myfragrance.ro şi costă 272 lei. Preţul este unul mare, produsul fiind "de lux". Din cauza preţului foarte mare nu aş recumpăra produsul şi mi se pare că poate fi înlocuit cu o altă cremă pentru ochi mai accesibilă.

   Aţi avut şansa să încercaţi acest produs? Ce părere aveţi?

Pagini