S.O.S dezastru în bucătărie!

   Am fost un dezastru în bucătărie. Şi nu orice dezastru, ci unul mare de tot. Nici nu vreau să îmi imaginez câte mâncăruri afumate, câte degete tăiate şi câţi nervi am vărsat pentru fiecare încercare nereuşită. 
   Problema mea cea mare era că efectiv eram speriată de mâncare, îmi era teamă că aceasta mă va răni, aşa că dintre mine şi o farfurie de mâncărică gustoasă alegeam mereu propriul bine.

http://www.philips.ro/c/gatitul/viva-collection-multicooker-philips-hd3037_70/prd/

   Şi, din păcate, victimă colaterală era mereu iubitul meu, care din dragoste mă tot încuraja, spunându-mi că nu e chiar aşa de rău. Dar eu ştiam că e rău, îmi doream să fiu şi eu gospodină bună şi să pot să găti mâncăruri delicioaseşi savuroase. Ma săturasem să fiu consolată şi să sfârşim seara comandând pizza.

   Am început aşadar să mă informez cât mai mult despre reţete, să mă uit la multe filmuleţe de gătit. Petreceam ore pe internet căutând tot felul de bunătăţi, dar asta nu m-a ajutat prea tare...


   Am remarcat că toate persoanele care găteau bine aveau ceva ce eu nu aveam: accesoriile potrivite. Serios acum, un mecanic fără unelte de calitate nu poate fi un mecanic priceput, nu? Iar un pădurar fără toporul ascuţit nu va putea niciodată să taie eficient copaci. Aşadar, ţelul era clar. 
    Iubitul meu nu înţelegea prea bine ce făceam eu, dar eu eram hotărâtă. Trebuia să devin o gospodină fără cusur.
   Aşadar, tot căutând păreri, am aflat o mulţime despre produsele Philips pentru gătit. În primul rând, am aflat foarte multe lucruri despre multicookerul HD3037/7, un aparat de gătit care uşureză munca oricărei bucătărese.

http://www.philips.ro/c/gatitul/viva-collection-multicooker-philips-hd3037_70/prd/
Click pentru detalii!

   Multicookerul, după cum îi spune şi numele, este cea mai utilă unealtă din bucătărie, cu ajutorul căreia puteţi găti o mulţime de feluri de mâncare. Pe deasupra, mâncarea are un gust  extrem de bun şi de diferit faţă de mâncărurile gătite în mod normal în foarte mult ulei. Gustul mâncării va fi deosebit şi cu siguranţă va deveni cel mai bun prieten al vostru în bucătărie.
   Se pot găti în aparat aperitive, ciobiţe gustoase, tocăniţe, fripturi, legume înăbuşite şi chiar deserturi. Varitatea este uriaşă, aşa că orice începătoare poate deveni expertă cu acest aparat modern. Ba mai mult, se pot reîncălzi mâncărurile, fără să îşi piardă din gust şi din savoare.
   Şi, pentru toate gospodinele care se gândesc şi la spălatul vaselor de după, este de menţionat şi faptul că produsul are o carcasă exterioară din oţel inoxidabil, care se curăţă extrem de uşor.
   Unul dintre avantajele supreme ale acestui sistem este, din punctul meu de vedere, cronometrul care se poate seta cu până la 24 de ore înainte. Aşadar, dacă ştiţi că vă treziţi târziu, programaţi de seara ca aparatul să se pornească la o anumită oră, iar atunci când vă veţi trezi mâncarea va fi aburindă şi delicioasă. Mâncărica poate rămâne până la 24h în aparat, căci funcţia de păstrare la cald se porneşte automat atunci când mancarea este gata, iar ea îşi va păstra în continuare nutrienţii. Delicios, simplu şi tentant, nu?
   Aspectul modern şi tehnologia avansată m-au convins că acest produs este exact produsul pe care trebuie să îl am în bucătăria mea. Pe lângă faptul că mâncarea este delicioasă, este şi sănătoasă.
   Dacă pentru felurile principale am găsit soluţia ideală, mi-am dat seama că nu este de ajuns acest multicooker. Aveam nevoie şi de un blender, care să mă ajute să prepar cele mai delicioase supe cremă din lume.
   Am găsit două oferte tentante, la două blendere superbe: HR1607/00 şi HR1627/0.

http://www.philips.ro/c/mixers_su2_ro_consumer/310350/cat/

   Mi se pare imposibilă o alegere, pentru că amândouă sunt produse de calitate, eficiente şi durabile. Designul este ideal pentru a putea fi manevrate cu uşurinţă chiar şi de către femeile mai puţin puternice, aşa, ca mine. Cel HR1607/00 are însă un motor de 550W, iar cel HR1627/00 are un motor puţin mai puternic, de 650W. 
   Un accesoriu util al ambelor blendere este capul de tel, ideal pentru bătut frişcă sau pentru blaturi de tort pufoase, aşa cum ne plac tuturor. Se apropie cu paşi repezi ziua surioarei mele, aşa că promit că îi voi face cu mânuţele mele tortul. Surpriza va fi pentru toţi, sunt sigură, căci nimeni nu se aşteaptă ca eu să fiu bună la gătit.
   Nu trebuie să neglijăm nici tocătorul, care ne ajută să avem legume mărunţite într-un mod rapid. Vom economisi astfel timp şi energie şi putem face mai multe preparate delicioase în acelaşi timp.
   Sunt sigură că şi voi sunteţi nehotărâţi, dar eu am înclinat mai mult spre modelul HR1627/00, pentru că părea modelul optim pentru mine, iar design-ul m-a cucerit instant.

   Şi dacă putem prepara cu produsele Philips de mai sus mâncăruri diverse, supe sau prăjituri, eu cred că într-o bucătărie este esenţial şi un storcător de fructe. Eu una sunt dependentă de acest produs, pentru că vara iubesc sucurile de fructe răcoritoare şi pline de vitamine.
   Juicerele  HR1871 şi HR1855 sunt doi prieteni de nădejde în bucătărie. calitatea lor este imbatabilă, iar aspectul extrem de elegant.

 http://www.philips.ro/c/gatitul/viva-collection-multicooker-philips-hd3037_70/prd


   Storcătoarele sunt ideale pentru a vă prepara acasă sucuri proaspete din fructe sau legume, tuburile lor fiind încăpătoare şi potrivite chiar şi pentru bucăţile mari de legume sau fructe. Produsele sunt uşor de curăţat şi garantat sunt ideale pentru o bucătărie completă.
   Storcătorul HR1855 este dotat cu funcţia de electropolisare, toate suprafeţele sitei rămânând netede şi curate, pentru a putea fi curăţate mai uşor ulterior.

   Aşadar, cu aceste unelte în mod sigur voi fi cea mai bună în bucătărie! Abia aştept să îmi surprind toţi prietenii cu reţete miraculoase, prăjituri gustoase şi sucuri delicoase! Cu siguranţă produsele Philips vor fi alături de mine, iar împreună vom face o echipă excelentă.
    Voi ce credeţi, reţetele mele vor fi savuroase?


Pagini