O zi insorita, un camp de maci si nevoia de a avea ocheari RayBan



   Pot sa declar ca am avut un week-end frumos si ca am cateva momente memorabil de pastrat intr-un coltisor adanc al sufletului. Am pornit intr-o mica expeditie cu surioara mea, Miruna, de numai 11 anisori.
   Am pornit la plimbare fara nimic cu noi, avand doar camera in mana. Cerul era innorat, dar aerul proaspat si revigorant.


   Planul nostru era sa ajungem la poienita unde ne jucam atunci cand eu aveam 10 anisori si ea 2-3. Pe la jumatatea drumului, soarele a rasarit triumfator si a inceput sa ne orbeasca la propriu. Am reusit sa facem cateva poze, dar trebuie sa recunosc ca a fost un moment in care am resimtit din plin lipsa unor ochelari de soare. Citisem despre ochelarii RayBan si despre tot ceea ce inseamna ochelari polarizati, asa ca imi era putin gandul la ei.
   Poienita magica a fost gasita si mai nimic nu s-a schimbat.


   Cu fete destul de "strambe" din cauza soarelui, am reusit sa facem si cateva poze, asa ca am muncit-o putin pe Miruna. Din cauza soarelui nu prea vedea exact imaginea de pe aparatul de fotografiat, asa ca majoritatea pozelor sunt mai putin reusite, dar mai mult amuzante. 




   Cateva poze foarte "artistice" facute de Miruna sunt acestea:



   Abia am convis-o sa mergem acasa, mai ca ar fi fotografiat fiecare mac, fiecare floare sau urma de pas de pe drum. Cred ca se naste un fotograf in devenire, nu credeti ? Iar acum, o poza cu ea, daca tot am vorbit-o pana acum.


   Pot spune ca a fost o zi tare frumoasa, dar ea nu s-a incheiat insa atunci cand ne-am intors acasa. Stiti acele momente cand nu simti nevoia sa ai ceva si il tot amani, dar ajungi intr-un moment sa iti reprosezi ca nu te-ai ocupat de asta mai din timp? Asta mi s-a intamplat mie in aceasta zi.
   Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Ti-au placut pozele de mai sus? Imagineaza-ti ca ochii tai ar suferi acum, ar fi obositi, sau te-ar ustura. Ai mai avea aceeasi rabdare sau dispozitie sa le privesti?
   Cum am ajuns, am luat tableta in brate si am intrat pe site-ul RayBan. Mi-am dat seama ca nu lipsa ochelarilor din acea zi m-a marcat, ci faptul ca puteam sa fi avut orice alta pereche de ochelari cu mine si tot nu m-as fi simtit bine. 
   Protectia ochilor de radiatiile solare ar trebui sa fie un subiect care sa ne intereseze mai mult. Daca avem grija sa folosim creme cu FSP ridicat pentru a ne proteja pielea, de ce sa nu ne intereseze si sanatatea ochilor nostri? Asadar, am inceput sa ma informez din ce in ce mai mult despre cum sa imi ingrijesc ochisorii pe timp de vara si nu numai. Bineinteles ca putem imbina utilul cu "frumosul", pentru ca pe site-ul RayBan sunt atatea perechi de ochelari minunate, incat simt ca "salivez" pe tastatura. Pana acum nu era fana ochelarile de tip aviator, dar mi s-a deschis de curand un apetit de nedescris. Privirea mi-a ramas pe acestia, care intruchipeaza cam tot ce imi doresc eu: calitate(fiind si polarizati, pe deasupra), stil(arata incredibil de bine, dupa parerea mea) si, de ce nu, pret. Da, stiu ca pretul poate parea mare la prima vedere, insa este o investitie care va merita fiecare banut. Vorba aceea: "Dai un ban, dar stai in fata", caci nimeni nu le poate contesta calitatea. 
    Sper ca intr-o buna zi sa am propria mea pereche de ochelari RayBan si sa imi fac fericiti ochisorii, care ma mai cearta uneori, ma mai ustura sau mai lacrimeaza.

   Voi ce parere aveti despre pozele de mai sus? Cum va protejati ochii de radiatiile solare?

Pagini