Bayo.ro ne determina sa nu mai fim leneşe



  Eşti femeie, eşti foarte pricepută într-un anumit domeniu, însă un obicei greşit te face să nu ai destulă încredere în tine. Comoditatea, sau mai pe româneşte, lenea, te împiedică faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a arată fabulos şi a primi aprecieri.
   Dacă alegi să mergi cu maşina până fix lângă clădirea unde munceşti, ca nu cumva să nu faci mai mult de 10 paşi până la birou, dacă preferi să mergi în parc doar ca să stai pe bancă şi să-ţi faci poze, dacă nu îţi pasă de ceea ce mănânci sau nu bei apă, iar apoi te plângi de kilogramele in plus, iar tenul tău este deshidratat, atunci da, eşti leneşă.
   Trăim în vremuri atât de dure, încât am ajuns să judecăm cu toţii "cartea după copertă". Aspectul contează enorm şi asta o putem observa chiar şi la un interviu de angajare: aspectul fizic plăcut va reprezenta un avantaj major. Dacă încă mai crezi în povestea cu "cine mă iubeşte, mă iubeşte şi aşa" eşti doar o altă persoană naivă, care îşi va da seama târziu de realitate şi va regreta asta. Trebuie să gândim în consecinţă şi să investim în propria persoană, să fim tot ce putem mai bun.


   În spatele unei "măşti de machiaj", în spatele unei femei puternice trebuie să se găsească un stil de viaţă sănătos, o îngrijire riguroasă care să-i poată permite să iasă chiar şi nemachiată din casă, fără să-i fie afectată încrederea în sine. O femeie puternică NU va mânca de la fast-food şi nu va fi o femeie leneşă. O femeie puternică va şti să îmbine un stil de viaţă sănătos cu o carieră strălucită, dar şi cu rolul de mamă şi soţie pe care îl va avea în familie. Nu e deloc uşor, tocmai de aceea e o femeie puternică.
   Avem din ce în ce mai puţin timp liber şi încercăm să îl dedicăm pasiunilor noastre. Nimic greşit, atâta timp cât pasiunile noastre sunt benefice pentru noi.
   Am încurajat şi voi încuraja mereu sportul, mişcarea şi apropierea de natură prin orice mijloace. Dacă ai 2 ore libere sâmbătă, hai să le petrecem în parc alergând, nu stând pe banca. Dacă ai jumătate de oră disponibilă acum, hai să facem o plimbare fără scop până într-un punct şi înapoi. Hai să lăsăm maşina în parcare, ea oricum face destulă mişcare pentru noi.
   Sportul e cheia spre sănătate, spre frumuseţe şi spre o viaţă lungă şi împlinită. Ştiu, da, ştiu că e greu să te urneşti din loc când ai lenevi toată ziua cu o pungă mare de popcorn în braţe, dar crede-mă, îţi vei mulţumi mai târziu.
   Şi dacă nu vrei să mergi să facem sport doar pentru că nu vrei să arăţi amuzant sau îţi e teamă de reacţiile celor răutăcioşi, te invit să accesezi site-ul Bayo, unde va fi imposibil să nu îţi găseşti haine de sport potrivite. Eu am remarcat din prima diversitatea: putem găsi articole pentru balet, fitness, alergare şi casual pentru femei şi fetiţe.
   Un produs care şi-ar face loc rapid printre hainele mele este acest tricou Pineapple tare chic.


   Deja mă şi imaginez pe role sau pe bicicletă când privesc acest tricou !
   De câteva zile tot răscolesc site-ul şi mă uit cu atenţie. Trebuie să recunosc că şi ofertele sunt tare tentante: primeşti un voucher de 50lei gratuit pentru o comandă de peste 250lei(de asemenea şi transport gratuit) şi 10% reducere pentru prima comandă cu codul "Promo101".
  Vă încurajez să va căutaţi haniele perfecte pentru sport, să ieşiţi din casă şi să alergaţi, să vă plimbaţi cu rolele, cu bicicleta, să jucaţi volei, tenis sau fotbal, orice vă place.

   Voi faceţi des sport? 
   Ce articol din magazinul Bayo.ro v-a atras atenţia?
 

Pagini