Ţară, ţară, vrem turişti !

Bună tuturor !   Inainte sa citesti, te rog da play la aceasta melodie:
   Avem o ţară incredibil de frumoasă, dar când ni se dă posibilitatea de a alege vacanţa perfectă, ne îndreptăm spre locuri din afară. Neglijăm total ceea ce avem în favoarea unor plaiuri noi, străine.

   Azi voi încerca să va redeschid apetitul către o locaţie internă minunată, ideală pentru o vacanţă extrem de frumoasă şi relaxantă, care să ne încarce bateriile. Aşadar, propun să facem o "vizită imaginară" la Predeal sau să vă reamintesc câteva obiesctive de la acesta locaţie, dacă aţi fost în trecut.

   Predealul este cel mai înalt oraş din România din judeţul Braşov, situat la 1.030-1.110m, aşa că nicăieri nu e aerul mai curat decât aici.
   În orice anotimp te vei decide să ajungi aici, vei găsi mereu vârfurile munţilor acoperiţi cu zăpadă, de o frumuseţe impresionantă. Iarnă, te poţi bucură de jocurile specifice pe pârtiile special amenajate.

*Google imagini


     În prezent, Predealul este cunoscut mai ales pentru sporturile de iarnă, precum ski, datorită existenţei celor 5 pârtii, a telescaunului şi a teleschiurilor.

*Google imagini


   Peisajul te poate absorbi cu totul şi te trimite parcă într-o altă lume, în care grijile, problemele sau stresul par termeni inexistenţi. Aşadar, dacă îţi doreşti o vacanţă cu o vedere de vis, îţi recomand acest loc din ţară.

*Google imagini


  Un obiectiv de vizitat este mănăstirea Predeal, superbă prin arhitectură, dar şi prin sentimentele pe care ţi le stârneşte o asemenea călătorie.

*Google imagini

   Drumeţiile sunt de asemenea lucruri de neuitat, dacă sunt făcute alături de familie sau de prieteni. Experienţele uimitoare prin admirarea frumuseţii naturii sunt minunate şi rezistă în memorie întreagă viaţă.

*Google imagini

   Pentru o asemenea vacanţa la munte in oricare destinaţii turistice alese exista doua variante:
  • mersul pe cont propriu
  • planificarea vacanţei prin intermediul unei agenţii de turism.
   Eu am fost mereu mai puţin organizată şi am realizat în ultimul moment că am uitat să fac programări, să pun lucruri în bagaj sau altele, astfel că mi-am învăţat lecţia. Vă recomand şi vouă să va informaţi cu privire la astfel de idei, căci vă scutesc de o muncă teribilă. 
   Trec printr-o perioada aşa aglomerată şi a trecut aşa de mult de când nu am mai fost într-o călătorie, încât scriu cu o nostalgie teribilă aceste rânduri.

   Când planificaţi vacanţele voi va orientaţi mai degrabă către locuri din ţară sau din afară?


   Va îmbrăţişez cu drag, că de fiecare dată.

_________________________________________________________________________________
*Nota
Acest articol a fost srcis pentru SuperBlog editia Spring
Pozele nu imi apartin.

Pagini