CC Cream Elmiplant - Da sau nu ?

Buna, dragile mele !


   De ceva timp vuiesc in blogosfera reviewuri pentru CC Creamul Elmiplant si este tare laudat. Bineinteles, ca sa nu raman codasa si sa fiu la curent cu aceasta aparitie, am achizitionat si eu acest produs.

  Cum arata ?

   Produsul vine intr-un tub de 50ml simplu si usor de folosit, cu un orificiu micut.


 Descriera oficiala:



   Ingrediente:

   


   Cum miroase ?

   Este de departe produsul meu pentru ten care miroase cel mai bine. Are un miros minunat, dulceag, parca exact a.. pere coapte !

   Cat costa ?

   Eu am prins in DM o oferta tare buna, asa ca am achizitionat un set format din CC Cream si servetele demachiante la doar 15lei. Acum nu stiu daca mai este oferta, cert este ca CC Creamul nu costa mai mult de 20lei.


   Care sunt efectele lui ?

   Asadar, acest produs se prezinta ca o crema de fata normala, care hidrateaza, are SPF 20, dar care si acopera imperfectiunile. 

   Se intinde foarte bine si cu degetele si cu pensula si lasa un finish natural, luminos, deloc gras sau greu pe ten. 

   Va prezint doua poze, INAINTE si DUPA:

   Are acoperire destul de buna si ce e si mai important: rezista mult pe ten, nu dispare, lasand imperfectiunile descoperite. Uniformizeaza, acopera, lasa un aspect sanatos... un mare DA de la mine !

   In aceasta dimineata purtam doar CC Creamul, fara niciun alt produs de machiaj(fara pudra, corector, anticearcan sau altele):

   Concluzionand, am gasit un produs pe care il ador si il folosesc cu drag. Imi place ca:
  • acopera bine roseata sau cosurile
  • uniformizeaza culoarea 
  • rezista foarte bine in cursul zilei
  • are SPF 20 (tinand cont ca multe fonduri de ten nu au)
  • este spornic, fiind necesara o cantitate mica la aplicare
   Nu imi place ca daca as incerca sa reaplic un al doilea strat, de exemplu, se creeaza in zona respectiva un efect de masca, culoare devenind parca mai inchisa, ceea ce ma face sa ma gandesc ca nu se intinde asa uniform cum ar trebui. Dar, repet, eu nu am nevoie de al doilea strat. 
   In general, va sfatuiesc daca voi aveti mai multe imperfectiuni sa folositi mai degraba un corector decat mai multe straturi de fond de ten, ca sa nu va incarcati fata.
  

   Voi ati incercat sau ati auzit de acest produs ?


   Pupicei,
   Lore.

Pagini