#Normens - impresii după 3 luni de utilizare


Ce este Normens?

NorMens este un supliment alimentar, din ingrediente active 100% naturale, fiind singurul din România care contine in asociere extracte standardizate de Vitex agnus-castus si Maca, cele mai cautate si utilizate doua plante pentru reglarea ciclului menstrual si pentru ameliorarea simptomelor premenstruale. NorMens este un produs cunoscut si prescris de medicii ginecologi si endocrinologi din Romania, iar eficienta ingredientelor sale active este dovedita in numeroase studii clinice, efectuate la nivel mondial. Afla mai multe pe www.normens.ro.
# regleaza ciclul menstrual si menstruatia
# reduce simptomele neplacute ale sindromului premenstrual
# creste vitalitatea, energia, libidoul si performantele sexuale, stimularea ovulatiei

Impresiile mele după trei luni de testare NORMENS:


După aproape un an de anticoncepționale pentru ovare polichistice și acnee, am renunțat din cauza stărilor depresive. Timp de trei luni după renunțarea la anticoncepționale totul a fost în regulă, apoi am început să revin la acneea supărătoare, menstruația neregulată și dureroasă. Apoi am început Normens, o pastilă/zi.

Daca dupa prima luna de utlizare #Normens nu am observat schimbari notabile, dupa doua luni pot spune ca starea mea s-a imbunatatit considerabile inainte de aparitia menstruatiei, iar aceasta a fost mai putin dureroasa.

Deja din luna a doua de utilizare nu mai am DELOC acneea chistică hormonală și menstruația e mult mai puțin dureroasă și s-a micșorat și numărul de zile de sângerare (de la 7-8, la 4-5), iar ciclurile sunt sub 35 de zile, înainte erau și peste 46 de zile. În concluzie, sunt foarte mulțumită de aceste pastile, oricum le luam și dacă nu eram selectată în campania BUZZStore, pentru că mi le recomandase Dr. Ginecolog.

Nu uitați că vă puteți înscrie și voi în campaniile Buzzstore accesând acest link.

Pagini