Impresii după testarea produselor Gerovital

Când am fost selectată în campania BuzzStore de testare a produselor de machiaj #gerovitalbeauty am fost super încântată, pentru că îmi doream oricum să le încerc și plănuiam să îmi cumpăr cel puțin unul.


Ridicarea produselor a decurs minunat! Sunt familiarizată cu magazinul din ElectroMall Craiova, de unde îmi cumpăr deseori produse de îngrijire și ojă - v-am spus că mă fascina rezistența ei, da? Fetele sunt mereu drăguțe și săritoare și te ajută să alegi produsele potrivite pentru tine. Mă reîntorc mereu cu drag! 😃



După mai bine de o lună de testare pot spune că gama Gerovital Beauty de la Farmec este M-I-N-U-N-A-T-Ă!💝 Tare bine m-am împăcat cu produsele și le-am introdus în rutina mea de machiaj (anticearcănul, pudra iluminatoare și, în curând fondul de ten chiar sunt incluse în rutina zilnică!). Vă recomand să aruncați un ochi pe site sau să mergeți în magazine pentru a le încerca - click aici.



Trebuie să recunosc că produsul care m-a încântat cel mai mult a fost fondul de ten și mi-aș fi dorit să îl găsesc în kit în varianta full size. Este natural, se aplică ușor, are finish ușor mat și rezistă toată ziua. 😍

Pudra iluminatoare este o noutate în rutina mea de machiaj. Deși eu nu am observat diferențe majore uitându-mă în oglindă, am primit foarte multe complimente privind ,,glow-ul” și aspectul sănătos îl are pielea mea. De când am primit-o, am folosit-o zilnic!

Rujul este mat, un roșu superb, care rezistă ore bune. La finalul zilei însă tinde să se fărâmițeze pe buze, așa că eu am intervenit cu un balsam de buze.

Anticearcănul mi se pare potrivit pentru a masca ceacăne ușoare, având o acoperire mică spre medie. Se aplică ușor și nu se strânge în riduri sau liniile fine. Sunt foarte încântată de gama nouă de machiaj Gerovital și, după ce actualul fond de ten mi se va termina, îl voi cumpăra pe cel primit în varianta full size.

Voi ați încercat până acum această gamă de cosmetice?

Pagini