O vara de neuitat incepe cu Fa Island Vibes Bali Kiss

Tu ai incercat noile produse FA? Noua gama cu mango si vanilie e preferata mea, aroma e senzationala, delicioasa, parca e definitia perfecta a verii. 


Noua gama de produse FA parca te invita sa calatoresti cu simturile prin cele mai frumoase insule tropicale, cu plaje nesfarsite si ape cristaline. Exista 3 game, pentru 3 destinatii pe care oricare dintre noi si le-ar dori: Hawaii, Fiji si Bali – alaturi de fructele lor exotice si atmosfera tropicala specifica. 

,,Produsele sunt infuzate cu arome tropicale, lasand pielea cu mult mai moale si mai curatata, iar mirosul irezistibil ramane pe piele de-a lungul intregii zile.”

Fa Island Vibes Bali Kiss este o gamă care are la bază aroma de mango și vanilie, fiind deopotrivă și fructată, dar și dulce. Este ideală pentru zilele călduroase, pentru dușurile scurte și rapide care ne răcoresc de caniculă toropitoare.

Noul gel de dus FA este super cremos si are un miros delicios, a fructe, a vara! Deodorantul asemenea, protejeaza bine in zilele calduroase si este excelent pentru revigorare. Dintre cele doua, pot spune ca preferatul meu este deodorantul, pentru ca mirosul lui persista mai mult pe piele. L-am simtit chiar si pe parcursul zilei, in timp ce faceam efort sau ma miscam.

Recomand cu mare drag sa incercati si voi produsele noi de la FA pentru a simti parfumul verilor tropicale!



Click AICI și înscrie-te în comunitatea Buzzstore pentru a primi și tu produse pentru testare!

Pagini