Care pudra proteica din zer este cea mai buna?

Cel mai probabil ati observat cu totii cat de la indemana sunt acum suplimentele proteice. Acestea sunt extrem de benefice si de recomandate atata timp cat sunt consumate corect, in functie de necesitati si de conditia fiecaruia. In cazul in care nu stiati, zerul constituie undeva la 20% din proteina din lapte, deci consumul unor suplimente proteice din zer este o alegere inspirata pentru cei care pun pret atat pe felul in care arata, dar si pe sanatatea lor.


Un supliment de proteina whey supreme este unul de cea mai buna calitate atata vreme cat are un continut mic de grasimi si carbohidrati. Bineinteles, si acestea sunt parti esentiale din nutritia corpului nostru, insa ele pot fi furnizate usor din alte alimente sanatoase, deci nu este nevoie sa le avem in suplimentul proteic din zer. Astfel de suplimente pentru cresterea masei musculare cu proteine din zer sunt potrivite post-antrenament, cand corpul are nevoie de resurse pentru regenerare si pentru cresterea musculaturii.

Ceea ce nu stie foarte multa lume este faptul ca pudra proteica din zer este antioxidanta, deci sustine sanatatea sistemului imunitar. In timp ce corpul nostru se transforma, el este unul sanatos, datorita antioxidantilor ce lupta cu radicalii liberi responsabili de imbatranirea prematura si chiar cancer. In ceea ce priveste cantitea de pudra proteica din zer ce ar trebui consumata zilnic, specialistii recomanda o suplimentare cu 25-30 grame de proteina pe zi, in functie de stilul de viata si de stadiul de acumulare de masa musculare in care ne aflam.

Avantajul acestor pudre proteice din gama Kevin Levrone Whey Supreme este ca la fiecare portie vine cu 5g de aminoacizi cu catena ramificata si 4g de L-glutamina, ambii aminoacizi fiind exrem de valorosi si de necesari pentru construirea unui corp armonios al unui sportiv de performanta sau amator.

Foarte multa lume recomanda cu incredere renumitele suplimente legendar mass, care sunt apreciate pentru calitatea lor si compozitia curata. Aceste suplimente au un continut mare de proteina ce creste echilibrul caloric al dietei noastre, fiind folosite atat de catre cei incepatori in sala de fitness, cat si de catre atleti sau alt tip de sportivi de performanta. Aceste suplimente marca Kevin Levrone sunt o sursa de energie ce reface corpul dupa antrenamente epuizante, pe care insusi culturistul arhicunoscut le recomanda celor ce vor sa ii calce pe urme.



Pagini