Top 5 lenjerii de pat pentru o casă decorată minimalist

Nu știu cu sunteți voi, dar eu când vine vorba de lenjerii de pat prefer tot ce este simplu. Merg pe culori neutre, ador lenjeriile albe și deloc încărcate, care să îmi creeze impresia unui dormitor curat. Cu toate acestea, lenjeriile simple albe pot fi puțin plictisitoare, așa că nu ezitați să adăugați ceva detalii. Există atât de multe variante de lenjerii de pat, încât e imposibil ca fiecare să nu își găsească ceva pe plac. 

Poate că nu ați dat multă atenție subiectului ce ține de lenjeria de pat aleasă, dar vă garantez că schimbă cu totul modul în care vă simțiți. Când aveți un pat ce vă inspiră și vă face toată camera să pară aranjată, veți fi mai relaxați și mai calmi, lucruri pe care cu toții le căutăm atunci când spunem acasă.

În ultima vreme foarte multă lume este interesată de curentul minimalist. Ce-i drept, și pe mine m-a prins destul de tare, iar acum sunt în căutarea unor metode de a-mi redecora casa într-un mod cât mai simplu, fără a încuraja cumpărarea de obiecte inutile. Tocmai de aceea m-am hotărât să vă arăt mai jos top 5 lenjerii de pat pentru o casă decorată minimalist with the twist.

Nu uitati că lenjeriile dau culoare şi pot schimbă aspectul întregului dormitor. O lenjerie de pat cu bun gust, bine aleasă, este cea care întregeşte confortul pe care cu toţii îl căutăm în casele noastre. Vă recomand să vă orientaţi către lenjerii de pat din bumbac, eu le găsesc de înaltă calitate şi potrivite pentru orice situaţie. Unii le preferă pe cele satinate, alții le detestă deci, din nou, ține de gusturi. 

Chiar şi cu un buget limitat va puteţi echipa inteligent şi ieftin dormitorul. Toate lenjeriile prezentate mai sus au un preț foarte mic. Nu uitați că vă orientați mereu după oferte și să reușiți astfel să salvați bănuț importanți. De exemplu, pe site-ul decorami.ro este oferta 1+1 gratis și 2+2 gratis, astfel că poți să cumperi mai multe lenjerii economisind destul de mult. 

Sunt foarte curioasă dacă vouă vă plac lenjeriile de mai sus sau dacă preferați lenjerii de pat ceva mai colorate, pline de viață sau poate chiar cu design 3D!

Pagini