Dove, de nelipsit în familia mea! #buzzdove

De mică am fost mari fani Dove în familia noastră. Sunt produsele ce nu ne lipsesc din casă, fie că vorbim despre săpunuri, geluri de duș, șampoane sau deodorante. Când vine vorba despre săpunul de mâini, mereu mă orientez după acele produse ce hidratează și curăță în același timp. Asta pentru că nu îmi place să am mâinile uscate niciodată. Știm cu toții că aspectul mâinilor este extrem de important, mai ales pentru feminitatea unei femei. 


Dove cu o pătrime cremă hidratantă este o minune pentru mine, o inovație ce mă ajută să obțin tot ceea ce caut de la un produs de îngrijire. Cu toate acestea, nu aș folosi pentru ten săpunurile Dove. Eu consider că pentru pielea feței avem nevoie de un gel de curățare special destinat feței și potrivit tipului nostru de ten. 

Prin utilizarea săpunurilor Dove mi-am amintit de parfumul de neconfundat al acestor produse. Îmi place la nebunie textura cremoasă a săpunurilor și spuma densă, care curăță foarte bine mâinile. După fiecare spălare, mâinile se simt curate, catifelate, moi și parfumate. E o adevărată plăcere și sigur e un truc și pentru a-i convinge pe copii să își spele mai des mânuțele. 


Sunt foarte fericită că am avut șansa să particip la campania #buzzdove și să testez aceste săpunuri, care mi-au îndeplinit, ca de fiecare dată așteptările. Dacă și voi vreți să vă înscrieți pe platforma BuzzStore și să testați gratuit produse, o puteți face dând click AICI și completând formularul de înscriere.

Pagini