6 rochii de seară sub 100 lei

  Se spune că nu ai nevoie de mulți bani ca să te-mbraci cu gust. Oare se aplică această regulă și când vine vorba de ținutele de seară? Știm cu toții că, dacă pentru ținutele zilei putem purta ceva casual, atunci când trebuie să mergem la un eveniment mai nancy-fancy se impune o rochie de seară. Fie că vorbim despre o gală, nuntă, botez, majorat sau orice alt eveniment cu stil, avem nevoie de o ținută care să facă o impresie bună. Și nu doar bună, ci să impresioneze. Chiar așa, ce femeie nu își dorește să fie admirată și să se simtă încrezătoare într-o seară importantă? 

❤❤❤

  Vreau să demontez azi mitul conform căruia o rochie frumoasă, elegantă, trebuie neapărat să fie neapărat foarte scumpă. Nu vorbim aici despre rochiile de designer, cele cumpărate de la o casă de modă, făcute la comandă, ci despre rochiile pe care le găsim în comerț. Din punctul meu de vedere, nu are sens să cheltuim o mulțime de sute de lei pentru un singur eveniment. Când am fost în liceu, în vremea majoratelor, fiecare fată își cumpăra o rochie diferită pentru fiecare petrecere. Oare unde am ajunge dacă am cheltui câte 5-600 lei pentru fiecare seară? 

  Tocmai de aceea vreau să vă arăt că puteți cumpăra rochii superbe sub 100 lei. Le găsiți pe wildfashion.ro, un site de pe care puteți cumpăra nu doar rochii de seară, dar și lenjerie intimă, încălțăminte, accesorii și multe altele. Produsele au prețuri foarte bune și în mod clar putem economisi o mulțime de bănuți dacă vom cumpăra de pe WildFashion. Fără prea multă vorbăraie, vreau să vă arăt șase modele de rochii de seară sub 100 lei:

   1. Rochie vaporoasă de vară - 98,00 lei


  2.  Rochie lungă în două culori pentru o siluetă de invidiat - 69,00 lei


  3. Rochie scurtă cu dantelă - 79,78 lei


  5. Rochie elegantă fără mâneci decorată cu dantelă - 94,00 lei


  6. Rochie midi elegantă cu broderie și inserții aurii - 89,00 lei


  Care dintre rochiile prezentate este preferata voastră? 
Vă aștept cu drag comentariile!





Pagini