Crema scrub cu beta-caroten si sare de mare cu brad

Pentru un moment de răsfăţ total, sarea de mare şi un scrub cu beta-caroten pot fi cheia. Produsele Relaxa Aromatherapy nu îmi sunt străine deloc, pe blog am mai scris despre ele într-un review cremă şi scrub cu unt de shea Relaxa Aromatherapy. Dar dacă atunci am vorbit despre îngrijirea tenului, acum îţi propun două produse pentru corp, ambele din magazinul online Ecosense.ro.

Crema-scrub cu beta-caroten Relaxa Aromatherapy s-a dovedit a fi o noutate pentru mine atât în ceea ce priveşte modul de aplicare, cât şi efectele. Principalul ingredient este untul de shea, ce are multiple proprietăţi: antiinflamator, calmant, hrănitor, regenerant, antibacterian, protector, stimulator al sintezei de colagen etc. Bogat în vitaminele A, E şi F şi de acizi graşi esenţiali (oleic, linoleic etc), untul de shea este un hidratant puternic pentru piele.

În plus, această cremă-scrub conţine ulei eteric de ceai verde. Acest ulei de ceai verde poate fi folosit şi în aromaterapie, pentru că inhalarea lui oferă o stare de tonus şi de linişte, activând circulaţia sanguină. Bogat în antioxidanţi, uleiul de ceai verde aplicat pe piele combate îmbătrânirea prematură a pielii, apără de radiaţiile nocive, ameliorează inflamaţiile şi leziunile pielii.

Sarea de mare bogată în beta-caroten din compoziţie are rol exfoliant, ea îndepătează delicat celulele moarte ale pielii şi curăţă porii.


E uşor de observat că această cremă-scrub 100% bio conţine doar trei ingrediente, aspect atât de greu de întâlnit la produsele pe care le cumpărăm din comerţ, ce au liste interminabile cu chimicale, parabeni, coloranţi etc.

Textura cremei este una uleioasă. Se aplică pe piele şi se masează uşor. Eu am preferat să o folosesc după gelul de duş: pe pielea umedă am aplicat produsul, apoi am clătit corpul doar cu apă călduţă, pentru ca particulele de sare să se îndepărteze.

Untul de shea şi uleiul de ceai verde rămân pe piele şi această senzaţie mă bucură. După tapotarea uşoară cu un prosop, prefer să îmbrac o pijama lejeră şi să adorm aşa, învăluită din cap până în picioare în uleiuri. Dacă nu îţi place senzaţia aceasta pe piele, poţi lăsa în duş crema să acţioneze 5-10 minute şi o poţi îndepărta cu săpun sau gel de duş. A doua zi pielea este ca de bebeluş: moale, hidratată, fină, fără zone uscate sau descuamate. Prefer să folosesc acest scrub o dată pe săptămână, ca un răsfăţ bine-meritat.


Şi dacă vom combina crema-scrub cu beta-caroten cu sarea de mare cu brad de mai jos, atunci răsfăţul este dublu. O mână-două de sare de mare în cadă sunt cheia către relaxare. Sarea de mare Relaxa Aromatherapy este obţinută prin evaporarea naturală a mării, obţinându-se astfel o sare naturală, de calitate înaltă. Adăugarea uleiurilor eterice contribuie la tratarea unor afecţiuni, având efect tonic asupra sistemului nervos.


Trebuie să recunosc că la început aroma de brad mi s-a părut puţin ciudată, însă odată intrată în cadă i-am simţit cu adevărat beneficiile. Uleiul eteric de brad întăreşte imunitatea, combate durerile articulare şi acţionează ca un pansament a sistemului respirator.


Pe măsură ce se topeşte în apă, sarea de mare cu brad îi oferă o nuanţă verde şi o spumă fină la suprafaţă. După clătire, pielea rămâne mai catifelată.


Folosite împreună, aceste produse Relaxa Aromatherapy de pe Ecosense.ro au grijă de pielea ta şi îi oferă câteva momente de relaxare, urmate de o hidratare profundă, datorită untului de shea.

  • Tu ai folosit până acum unul dintre cele două produse?
  • Ce ritual de relaxare săptămânal ai?


Pagini