7 costume de baie pentru aceasta vara (P)

Vine vara! A venit vara! A venit vara! Punem undeva departe ghetele, cizmele, gecile și paltoanele. Renunțăm la puloverele groase și salutăm cu drag bluzițe subțiri, rochii vaporoase, sandale și pălării de paie. Azi însă nu vorbim despre hainele de vară de purtat pe stradă, ci despre costumele de baie pe care le iubim toate când mergem la mare sau la piscină. Am văzut atât de multe modele de-a lungul timpului pe internet și am găsit o mulțime de modele de costume de baie care mi-ar plăcea. Vă prezint mai jos 7 costume de baie pentru această vară de pe Zaful.com. Mi-aș dori să vă inspire produsele de mai jos și să vă formeze o idee cu privire la costumul de baie favorit. 



Majoritatea costumelor de baie de mai jos sunt din două piese și se potrivesc oricărei siluete, însă, dacă doriți să ascundeți anumite părți, puteți apela la costume de baie dintr-o bucată sau cele cu talie înaltă. Eu vă încurajez să mergeți la plajă în costumul preferat fără jenă: suntem frumoase! Cicatricea de după cezariană, celulita, vergeturile, un abdomen ”pufos”, toate sunt criterii care ne definesc și ne diferențiază. Nu trebuie nici secundă să vă urâți corpul! Iubiți-l exact așa cum este și simțiți-vă bine în propria piele în orice moment din zi sau din noapte! 



Costumul meu preferat în acest moment este unul roz, cu sutienul tip bustieră, fără bretele. Nu mă încântă un bronz cu urme de bretele, așa că prefer să renunț la ele. Asta nu mă oprește din admirat costume de baie de acest fel, mai ales când știu că le pot veni rapid de hac, dezlegând șnururile.



Costumele de baie din două piese sunt de departe favoritele mele. În ele mă simt cel mai bine și mă bronzez cel mai frumos. Însă, de ceva vreme, am observat că am o slăbiciune și pentru costumele dintr-o piesă, mai ales cele care lasă la vedere puțină piele în părți. Singura mea e temere e aceea a bronzului. Oare nu vă veți bronză ”prin sită” într-un costum ca cel de mai jos? Cer e că este minunat, eu aș purta cu tot dragul un costum de baie negru ca acesta!









Indiferent de tipul de siluetă, nu trebuie să vă oprească nimic din a vă petrece vacanța mult visată în locuri fierbinți. Veți regreta amarnic mai târziu preocupările puerile, precum ”Nu merg la mare, nu arăt bine în costum de baie!”. Aștept cu mare drag să aud părerile voastre despre costumele de baie de mai sus. Care e preferatul vostru?

P.S. Am pentru voi câteva cupoane de reducere valabile până pe 31 iulie pe site-ul Zaful.com: cupon "MJJ02ZF", care scade $2 dintr-o comandă de peste 30$, cupon ”MJJ04ZF", care scade $4 dintr-o comandă de peste 50$ și cupon "MJJ08ZF", care scade $8 dintr-o comandă de peste 80$.


(P) - acest articol este sponsorizat de către Zaful.com

Pagini