5 tipuri de imbracaminte pe care eu nu le-as purta niciodata pe strada

Moda se schimbă și, odată cu ea, colecțiile din magazine. Fie că vorbim despre magazinele din țară, fie cele străine, nu putem să nu remarcăm diferențele de la un sezon la celălalt. Ba e marsala, ba e denimul, ba sunt dungile. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă că fiecare are moda lui. Suntem diferiți, așa că e normal să nu ne purtăm și să nu ne îmbrăcăm la fel. Nu avem o uniformă cu toții. Nu suntem în serie.

Sursa vitamin-ha.com
Eu una nu mă consider fashion blogger în adevăratul sens al cuvântului. Departe de mine acest gând. Nu urmăresc non-stop ultimele prezentări de modă și nici nu dau sute de dolari pe o geantă, doar pentru că scrie ceva anume pe ea. Nu mă îmbrac cu lucruri ”la modă” dacă știu și simt că nu mă avantajează. Prefer să fiu decentă, să port haine din colecțiile vechi, dacă îmi plac și dacă mă simt bine în ele. Cumpăr des haine din second-handuri, iar majoritatea hainelor noi sut cele pe care le primesc în programele de ”fashion bloggeri”, așa cum este și acesta cu Choies. Nu ies în sandale cu tocuri de 15 cm la plimbare și nu pentru că ar fi ceva rău, ci pentru că nu mă simt eu bine. Prefer hainele comode și, din nou, nu spun că e ceva bine sau rău. Tocmai, prin postările de tip outfit de pe blog nu încerc să vă conving să cumpărați acele haine și nici să vă induc ideea că eu mă îmbrac cel mai super de pe planetă. Mi-ar plăcea să văd cât mai multe fete care își deschid bloguri unde se pozează în ținutele lor de zi cu zi, pentru că ar fi o sursă de inspirație adevărată. O sursă de ambiție, de încredere și curaj. 

Mai jos vă arăt 5 tipuri de îmbrăcăminte pe care eu nu mă văd purtându-le momentan. Vreodată. Pu și simplu, nu mă reprezintă.

1. Pantalonii scurți. Exagerat de scurți. De acord, îmi plac pantalonii scurți, mă simt foarte comodă în ei (zilele următoare chiar veți vedea un outfit cu pantaloni scurți din denim cu buline). Însă nu pot să înțeleg pantalonii care n-au nici măcar o palmă, aceia ce nu acoperă fesele și arată ca o lenjerie intimă din denim.

AȘA DA!                                            AȘA NU!


2. Papucii. Nu mă refer la saboți, ci pur și simplu la papuci. Printre degete, din plastic, cu curele sau fără, nu vreau să ies din casă în papuci. Prefer o pereche de sandale joase, care să aibă și baretă în jurul gleznei.

AȘA DA!                                     AȘA NU!


3. Topurile mult prea scurte, mult prea transparente, cu dantelă, sexy, deloc pentru purtatul de zi.  La plajă da, categoric, dar titlul articolului este 5 tipuri de îmbrăcăminte pe care eu nu le-aș purta niciodată pe stradă. Dacă ție îți place, go for it. Eu prefer bluzele mai lungi, care nu ”dezvăluie” nimic din ce nu trebuie.

AȘA DA!                               AȘA NU!


4.Cizmele care urcă până la fund. Îmi plac cizmele, dar uneori văd pe stradă niște perechi chiar ciudate. Mai ales la fetele scunduțe, genul acest de cizme nu au deloc un aspect plăcut. Prefer ghetele, precum ceve de mai jos.

AȘA DA!                                             AȘA NU!


5.Gecile de piele roșii, vișinii sau alte culori înrudite. Nu știu de ce fug așa tare de ele, dar nu mă atrag deloc. Știu că sunt persoane cărora aceste geci le plac, dar nu și mie. Prefer clasica geacă neagră.

AȘA DA!                             AȘA NU!


Repet, acestea sunt hainele pe care EU nu le-aș purta, iar gusturile nu se discută, nu? Sunt fooooarte curioasă să aud ce haine nu ai purta tu niciodată, nici măcar obligată. Te îmbrățișez!

Pagini