OOTD: 2 tinute, acelasi cardigan marsala Sheinside

Seară de seară îmi aleg cu grijă hainele care urmează să fie purtate a doua zi. Nu îmi place să mă grăbesc dimineaţa, ci să îmi fac tabieturile încet. Minim 10 de minute în baie, minim 10 la machiaj... Pentru azi v-am pregătit fotografiile din două zile diferite în care am purtat acelaşi cardigan marsala Sheinside. Doamne, cât iubesc această culoare! Tocmai din cauza acestui cardigan încă mai accept zilele friguroase de martie, îmi doresc să îl port cât mai mult, până ce se va încălzi vremea. 

1. Prima ţinută a fost purtată pentru o plimbare lejeră prin centrul oraşului. Este ţinuta All Black din această postare, unde pe sub cardigan am purtat o fustă bleumarin şi sacou negru.







2.A doua ţinută este dintr-o zi mai friguroasă, unde am revenit la pantaloni. Vă amintiţi de eşarfa aceasta în culoarea piersicii cu buline? Dacă nu, aveţi link-ul postării AICI. Şi ghetele au mai apărut pe blog AICI. Au fost printre cele mai purtate ghete din iarna trecută, pentru că sunt comode, simple, negre şi călduroase. 


Un minus al acestui cardigan este faptul că nu are închizătoare. Dar eu am rezolvat acest lucru:  i-am pus eu un nasture. Nu e drăguţ? Mi se pare mai comod aşa de purtat, fără nasture tot timpul îmi cădea de pe umeri.


Cămaşa în carouri cu broderie e o achiziţie pe care nu o pot regreta; aţi văzut-o şi AICI. Detaliile de la guler sunt bine lucrate şi arată nemaipomenit; sunt acel CEVA ce fac această cămasă clasică în carouri să arate minunat.


Şi geanta Chloe din colecţia Adona vă este probabil cunoscută, însă îmi place la nebunie şi am purtat-o foarte des în ultima vreme. Deşi pare micuţă, este o geantă foarte încăpătoare şi practică.





Pe site-ul Adona puteţi găsi până pe 22 martie reduceri de 10% la genţile negre în cadrul campaniei All Black. Eu cred că este o ofertă foarte bună şi merită atenţia noastră. Până la urmă, orice femeie trebuie să aibă măcar o geantă neagră, nu?




Ce părere aveţi despre cele două ţinute? 
Vă place acest cardigan marsala Sheinside?
Vă tentează oferta pentru genţi negre Adona?
Aştept cu mare drag părerile voastre! 

***** Fotograf -  Andrei Raduica *****

Pagini