Postarea nr. 300: GET TO KNOW ME TAG

Azi aveam în plan să vă scriu despre alteceva, când am observat că postarea ar fi fost cea cu numărul 300. Nu-mi vine să cred! Scriu pe blog din data de 15.10.2013 şi mi se pare de necrezut cum a trecut timpul. Un an şi câteva luni de când în mintea mea răsună cel puţin o dată pe zi întrebarea: "Ce voi mai posta pe blog?"

Şi pentru că postarea cu numărul 300 nu este una neînsemnată, am ales să vă dezvălui azi câteva detalii despre mine. Cum tot circulă prin blogosferă "GET TO KNOW ME TAG", am ales să răspund şi eu la câteva întrebări.

1. Unde te-ai născut?

Sunt născută în Craiova, într-o frumoasă zi de primăvară, 29 aprilie.

2.Ai fost numită după cineva?

Deşi toată lumea mă cunoaşte drept Loredana, celălat prenume al meu este Andreea. Îl am de la verişoara mea, fiica naşilor de botez. Nu pot să spun că nu îmi place, doar că nu mi se pare că mă reprezintă şi uit că îl port. De Sfântul Andrei nu simt că este şi ziua mea de nume.

3.Când ai plâns ultima oară?

Ok, asta poate părea ciudat. Nu mă uit de obicei la televizor, dar acum câteva zile l-am lăsat pornit pe emisiunea de la ora 5 de la Antena 1. Ţin minte că a fost ceva caz despre copilaşi părăsiţi de mamă, care rămăseseră în grija tatălui. O fetiţă simpatică a spus printre lacrimi "La mine nu a venit niciodată Moş Crăciun" şi am început să plâng instant. Nu ştiu cum se poate uita cineva la emisiunile de genul în fiecare zi, dar cred că eu aş intra în depresie. Iubesc copiii şi am anumite sentimente nu prea bune faţă de părinţii iresponsabili. 

Din motive persoanale nu îmi mai amintesc să fi plâns de curând. Am perioada mea din lună când sunt extrem de irascibilă, mă supăr repede şi mă emoţionez, pentru ca la final să realizez ce prostuţă sunt. 

4.Ai copii?

Nu am copii încă, dar îmi doresc cel puţin unul. Am o slăbiciune pentru fetiţe, dar când va veni vremea tot ce îmi voi dori va fi ca micuţul să fie sănătos şi atât. Nu cred că se va întâmpla însă curând.

5.Dacă ai fi fost altcineva, te-ai fi împrietenit cu tine?

O întrebare bună şi grea, în acelaşi timp. Da, aş fi fost prietenă cu mine. Sunt o prietenă bună dacă simt că merită să mă implic într-o relaţie de prietenie. E extraordinar de greu să găseşti un prieten adevărat în zilele noastre, iar cei ce nu rămân alături de tine înseamnă că nu ţi-au fost prieteni.

6.Foloseşti sarcasmul?

Hmm.. Nu sunt genul de persoană care să fie ironică într-un sens extrem, dar am momente când pot fi răutăcioasă. Bineînţeles, nu îmi permit acest lucru cu persoanele pe care nu le cunosc bine.


7. Bungee Jumping?

Acum spun că da, dar la faţa locului nu ştiu exact cu aş reacţiona. Aş vrea să fac o nebunie de genul o dată în viaţă, ca să o bifez de pe lista de "to do".


8.Ce culoare au ochii tăi?

Căprui. Şi nu i-aş schimba.

9.Filme de groază sau filme cu final fericit?

Îmi plac filmele de groază tare mult, dar nu să le văd singură. Mie şi lui Andrei ne place să ne uităm la filme de groază mai mult decât alt gen de filme. Asta pentru că eu adorm dacă nu sunt speriată! :)) Ne uităm la horror-uri sau trillere, momentan suntem în sezonul 2 din Supernatural. Nu e cel mai bun serial de groază, din contră, unele episoade sunt destul de previzibile, dar are o poveste interesantă şi e bun de privit înainte de somn.


10.Fraţi sau surori?

Da, am o surioară mai mică. Are 12 ani şi o iubesc tare mult. Mă bucur că am o soră şi deşi e micuţă, îmi place să vorbesc cu ea deschis despre o grămadă de lucruri.


11.Computer sau TV?

Computer! Nu prea mă uit la TV, dar laptopul stă toată ziua pornit.

12. La ce te uiţi prima oară când întâlneşti pe cineva?

La femei mă uit ma machiaj, căci un machiaj bine făcut, oricât de natural, îmi face o părere bună despre acea persoană. Şi, bineînţeles, la unghii. La băieţi cred că mă uit la mâini, îmi place să văd unghii îngrijite şi mâini catifelate.

13. Ce hobby-uri ai?

În primul rând, blogging-ul. Îmi place machiajul şi ador cosmeticele, dar şi hainele. Îmi plac serialele, plimbările lungi şi gătitul.

14.Eşti îndrăgostită?

Sunt, sunt îndrăgostită de aproape 3 ani şi jumătate de acelaşi bărbat. Cred totuşi că am depăşit de ceva vreme ideea de a fi îndrăgostit, acum e ceva mai mult. El e prietenul meu cel mai bun, confidentul meu zi de zi, sprijinul meu şi motivul pentru care sunt mereu veselă şi plină de iniţiativă. Mai multe despre acest subiect am scris aici.


Mi-ar plăcea să aud şi răspunsurile voastre şi dacă mai sunt bloggeriţe care nu au făcut acest tag, sunt invitatele mele.

Pagini