Deodorant natural cu Lemongrass 100% Pure Cosmetics de la Sideris.ro



   Ştiţi că de ceva vreme nu mai folosesc deodorante cu aluminiu, alcool sau alte ingrediente care nu îmi surâd. Am avut şansa ca, datorită Larisei Duţă, să îmi pot alege un produs de pe site-ul cu produse naturale Sideris.ro. Am fost foarte încântată şi am ales un deodorant natural cu Lemongrass.

   

   Descrierea produsului 


   Deodorant 100% natural, realizat cu 99% ingrediente organice, conține ulei esențial și timol pentru prospețime de lungă durată. Produsul nu conține aluminiu, parabeni și nici arome artificiale. Reduce mirosurile neplăcute, fără să astupe porii şi conferă prospeţime pentru întreaga zi. 

   Ingrediente: ulei de floarea soarelui organic*, ceară de albine organică (Cera Alba)*, unt organic de cacao*, ulei esențial organic de lemongrass (Cymbopogon Schoenanthus)*, timol, tocoferol (vitamina E) *ingrediente certificate organic


   Produsul NU CONŢINE:


   Ca să aveţi o idee ce înseamnă cantitatea de 70g, am scos cât de mult se poate deodorantul din ambalaj. Este foarte econom, aşa că sigur ajunge pentru luni bune de utilizare.


   Părerea mea:

   Am găsit acest produs foarte, forte util pentru mine. Cu siguranţă este un deodorant natural care mi-a depăşit aşteptările în ceea ce priveşte protecţia oferită, fiind foarte eficient chiar şi pentru zilele toride de vară. În contact cu pielea pare că lasă un strat puţin uleios de produs, dar intră în piele destul de repede. Eu nu am avut probleme cu petele pe haine, fie că au fost albe sau negre.

   Pe de altă parte, produsul este foarte spornic, fiind o investiţie care merită să fie laută în calcul. Singurul minus pe care îl pot aduce este mirosul şi persistenţa lui. Faptul că parfumul lui persistă întreaga zi nu ar trebui să mă supere, însă are tendinţa să acopere parfumul meu de damă pe care îl folosesc. Mirosul este puţin înţepător, de lămâie, bineînţeles, aşa că nu a fost tocmai cea mai bună variantă pentru mine până m-am obişnuit. Pe viitor cred că mă voi orienta către deodorantul cu mentă din aceeaşi gamă, căci am fost plăcut impresionată.

   Mamei mele îi place mult, căci ea adoră lămâia şi de multe ori nici măcar nu mai foloseşte parfum. Cred că este o problemă strict de gusturi, căci produsul este unul calitativ şi foarte eficient. 

   Dacă vă surâde, îl găsiţi pe site-ul Sideris.ro la preţul de 45lei. Eu cred că preţul este unul cinstit, judecând lista de ingrediente şi faptul că este tare spornic.

   Voi ce deodorante folosiţi?

Pagini