Petreceri pentru copii de neuitat la Sarida Club


 Aveţi copii, frăţiori, surioare, verişori sau nepoţei cu vârste fragede? Dacă da, atunci trimiteţi-i la Ziua Porţilor Deschise, la SARIDA CLUB pe 21 iunie!

   Nu e de mirare că încep să se dezvolte frumos din ce în ce mai multe cluburi destinate amuzamentului piticilor, având în vedere faptul că formarea lor în viitori adulţi depinde de activităţile întreprinse în copilărie. O copilărie frumoasă înseamnă un copil fericit, iar un copil fericit e tot ce poate există mai frumos pe lume.  


   Vă mai amintiţi de prinţi şi prinţese, de jocurile de-a prinselea, de şotron, de-a v-aţi ascunselea şi multe alte jocuri care ne ţineau seară până târziu afară? Nu trebuie să ne lăsăm copiii să uite de aceste minunate peripeţii şi dacă acum rolurile s-au schimbat şi "ne chinuim" să-i scoatem afară din casă, există şi metode plăcute prin care ei doresc să o facă. Un club pentru copii este un loc de joacă minunat, unde cei mici interacţionează unii cu alţii, se cunosc, se joacă şi descoperă lucruri noi. 
   Anumite cursuri pentru copii de dans pot deveni adeavarate momente benefice pentru viitorul lor, învăţându-i pe pitici elemente importante despre sincronizare, înţelegere şi cooperare cu partenerul.


 La Club Sarida se organizează şi petreceri pentru copii, ideale pentru mămicile care ştiu ce înseamnă să organizezi acasă o asemenea surpriză şi câtă muncă implică. Aveţi garanţia că cei mici se vor distra numai aruncând un ochi prin pozele de pe pagina de facebook.



   Şi să nu uităm de desenat... Ce dor îmi e de acele vremuri, când cel mai important lucru când ajungeam acasă era să fac desenul pentru ora de a doua zi. Şi atât.



   Nu mai încape îndoială că prichindeii se pot distra de minune la Sarida Club şi în mod cert s-ar putea să facă nişte ochisori mari că să-i mai duceţi o dată. Iar dacă v-am făcut măcar puţin curioşi, aflaţi că pe 21 iunie este Ziua Porţilor Deschise, unde sunt aşteptaţi la adresa Str. Crişul Alb, nr.9, sector 4, toţi copiii doritori de distracţie!
   Intrarea e liberă şi vor avea parte de o grămadă de surprize, de la gustări delicioase(popcorn, brioşe, freshuri, vată de zahăr), până la ateliere gratuite şi educative, spectacol e magie şi de teatru.


 

   Tinkerbell şi Peter Pan vor întreţine atmosfera într-un spectacol magic, unde cei mici vor trăi o poveste frumoasă şi de neuitat.
   Aşadar, nu uitaţi: sâmbătă, 21 iunie, la Sarida Club !

Pagini