Paleta L.A. (6) Colors - Review

Buna, dragele mele !


  De curand am intrat in posesia unei palete de 6 farduri L.A. Colors. 
  Paletuta vine intr-un ambalaj foarte dragut, solid si nu da semne ca s-ar rupe prea curand. Sincer are un mare plus aici, caci urasc sa mi se rupa inchizatoarele la farduri si sa nu le mai pot transporta la fel de usor. Avand in vedere ca este paletica de farduri de ochi foarte ieftina(pana in 15 lei),nu voi avea pretentii foarte mari, dar pot sa spun ca imi place cum isi face treaba.Ea are si o mini-pensula cu 2 capete, dar eu nu prea recomand folosirea ei.In generel asemenea aplicatoare minuscule sunt puse mai mult de forma, caci nu poti face nimic cu ele.

 
Culorile mie personal mi se par foarte frumoase, cu toate ca eu prefer mai mult fardurile mate. Dintre toate, cel mai mult m-a dezamagit galbenul, care nu se vede aproape deloc. Ele sunt destul de pigmentate, nu trebuie sa aplic foarte multe straturi pe  pleoapa, cu toate ca eu nu folosesc o baza speciala pentru machiajul ochilor, ci doar o crema hidratanta si fond de ten.
Am facut si o testare,pe piele, fara primer, ca sa intelegeti mai bine:



Cel mai mult imi place auriul, penultimul de pe mana. Pe pleoapa arata foarte dragut. Dar si argintiul acesta pal, primul, imi place mult pentru conturarea arcadei si pentru coltul interior al ochiului.

Mie personal imi este destul de utila paletica aceasta, este usor de blenduit culoarea si nu cade sub ochi, ceea ce urasc la un fard. Am facut si cateva poze in zilele cand purtam predominant auriul. Pozele sunt facute cam pe la ora 17:00, iar machiajul fusese realizat la ora 07:00.





Dupa cum se vede, se cam strange pe pleoapa, dar am si stat mult machiata asa.Pentru linia tusului am folosit un creion Avon despre care voi scrie altadata.


Rog specialistele sa nu ma critice prea tare in ceea ce priveste machiajul, incerc sa dau tot ce pot. :D

   
Concluzionand, nu stiu daca as recumpara aceasta paleta, caci as incerca si altceva. Imi este totusi utila, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun.
 Acestea fiind spuse, dragele mele, astept si parerile voastre, daca ati folosit sau daca ati folosi aceasta paletica draguta. 

Pupicei,
Lore.

Pagini